Juvenil A – Manacor: Victòria clau en la lluita pel liderat (2-0)

El conjunt blaugrana supera a l’equip balear amb els gols d’Ansu i Badell (p.p) i es referma en la lluita pel liderat

Els de Denis Silva han sumat tres punts més contra el Manacor (2-0) i es situen líders provisionalment amb 35 punts en 16 jornades. Els gols d’Ansu (min 8) i Badell, en pròpia porteria (min 22), han certificat la victòria dels blaugrana, que han encarrilat el partit en els primers 45 minuts. En la segona part, el bon joc dels blaugrana no s’ha vist reflectit en el marcador, que ja no s’ha mogut tot i les ocasions de les que han gaudit els barcelonins.

El gol arriba aviat

Els jugadors del Juvenil A han sortit a la gespa amb ganes d’endur-se el partit conscients de la oportunitat que tenien de situar-se al capdavant de la classificació. En els primers minuts del matx s’han mostrat molt intensos en la pressió en camp rival i han provocat moltes pèrdues dels locals en zones perilloses. Aquesta actitud ha permès que Ansu avancés als culers en els primers compassos del partit (1-0, min 8).

En uns grans minuts de joc col·lectiu, el Juvenil A ha tancat els rivals a la seva àrea i, en una acció fortuïta del joc, Badell ha enviat la pilota dins la seva pròpia porteria (2-0, min 22). Gràcies al control de la pilota, els culers s’han fet amb el domini del partit i han gaudit de bones ocasions per ampliar l’avantatge. Tot i això, el conjunt blaugrana no ha sabut aprofitar les oportunitats i s’ha arribat al descans amb un 2-0 al marcador.

El marcador no es mou

En la represa, l’equip barceloní ha seguit duent la batuta del matx, però s’ha vist incapaç de superar la defensa rival que s’ha mostrat sòlida i sense concessions. El Juvenil A ha augmentat el ritme en atac, però la falta de precisió ha impedit que els blaugrana ampliessin l’avantatge. Les poques arribades dels manacorins han estat desbaratades pels defenses culers, que han demostrat una gran seguretat durant tot el partit. Tot i els intents finals d’ambdós equips, el marcador ja no s’ha mogut i s’ha arribat al final del partit amb un 2-0.