Barça Lassa - Iberostar Tenerife: Un rival més que perillós

Barça Lassa - Iberostar Tenerife: Un rival més que perillós

El conjunt canari ha vençut al Palau les dues últimes temporades (diumenge 9, 19:15h)

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 19.15h i en directe per Movistar+ (dial 53) l’Iberostar Tenerife al Palau Blaugrana. El conjunt blaugrana, que és el líder de la Lliga Endesa amb un balanç de nou triomfs i tan sols una derrota, buscarà el desè triomf del curs per recuperar sensacions després de la derrota en partit europeu a Podgorica.

El rival

Es troba en una posició molt còmode a la taula, amb un balanç de 6-4, i compta amb un equip molt equilibrat i amb moltes amenaces exteriors. El seu màxim anotador és Thad McFadden, amb 14,8 punts per partit, mentre que actualment Javier Beirán es troba en un excel·lent moment de forma: 12,9 punts i 16,6 de valoració. A més, jugadors com Abromaitis (11,9), Colton Iverson (10,9), Staiger (7,2), San Miguel (5,5 punts i 2,9 assistències), Ferran Bassas (6 punts i 3,7 assistències), Sebas Saiz i Nico Burssino també poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Afronta el partit des de la posició més alta de la taula, amb 9 triomfs i 1 derrota en el que serà el partit 200 de Svetislav Pesic dirigint el Barça Lassa. L’inici dels de Pesic a la Lliga Endesa ha estat espectacular, però saben que el rival que visita Barcelona ha vençut les dues últimes temporades al Palau. Per tant, no valen confiances contra l’equip canari. Artem Pustovyi torna a la convocatòria i Kevin Séraphin serà el jugador que descansarà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut