Puente Genil – Barça Lassa: Últim desplaçament de l’any a la Lliga

Puente Genil – Barça Lassa: Últim desplaçament de l’any a la Lliga

Els blaugranes viatgen a terres andaluses amb l’objectiu de seguir mantenir la imbatibilitat a la competició i seguir sumant bones sensacions i confiança de cara a la Copa Asobal

El final d’any s’aproxima i el Barça Lassa afronta els últims compromisos abans de l’aturada de les competicions per a la disputa del Mundial de seleccions. L’últim repte serà la Copa Asobal del proper cap de setmana a Lleida, però abans l’equip afronta dos partits més a la Lliga. El primer dels dos serà aquest diumenge (12:00h, Gol/LaLigaTV) a la pista de l’Ángel Ximénez Avia Puente Genil, en el que serà l’últim desplaçament de l’any en la competició domèstica.

El Barça Lassa viatja a Còrdova amb la ferma intenció de mantenir la condició de líder invicte, ja que fins al moment l’equip ha sumat 13 victòries en els 13 partits disputats. A més, el partit d’aquest diumenge i el del proper dimecres al Palau Blaugrana també hauran de servir per seguir sumant bones sensacions i confiança de cara a la Copa Asobal, que es disputarà d’aquí a una setmana a Lleida.

Més rotacions

En l’últim partit de Lliga al Palau el tècnic Xavi Pascual va donar descans a quatre jugadors (Mortensen, Entrerríos, Aleix i Fabregas), i va fer debutar tres jugadors del filial. En aquesta ocasió, per al partit a Puente Genil, qui descansarà seran Víctor Tomàs, Aitor Ariño i Gilberto Duarte. A més, a la convocatòria repetiran els extrems del Barça Lassa B Mamadou Diocou i Àlex Pascual.

L’equip ha completat l’últim entrenament al Palau Blaugrana aquest dissabte al matí abans de viatjar a terres andaluses. En acabar la sessió, Kamil Syprzak ha atès Barça TV per valorar el partit de la 14a jornada. “Volem una victòria i, a més, que sigui amb bon joc”, deia el pivot blaugrana. El polonès, a més, ha explicat: “Volem aprofitar al màxim el temps que estem sobre la pista” de cara a la Copa Asobal, el proper gran repte de l’equip. En aquesta recta final de l’any, a més, l’equip es marca com a objectiu tancar les competicions amb les mateixes bones sensacions de les últimes setmanes. “Estem molt contents amb el treball que estem fent, però l’hem d’acabar bé”, confessava Syprzak.

El ‘21’ blaugrana ha advertit que el partit a Puente Genil no serà fàcil, tot i la diferència a la classificació: “Hem de tenir molt respecte per tots els seus jugadors. Tenen laterals amb capacitat de llançament exterior, un central ràpid i un pivot gran; i si la seva porteria té un bon dia, podem tenir problemes”. L’equip viatja en tren aquest dissabte per jugar el diumenge a les 12:00 hores al pavelló Alcalde Miguel Salas de Puente Genil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut