PRÈVIA - El liderat s’ha de consolidar abans de fer les maletes

PRÈVIA - El liderat s’ha de consolidar abans de fer les maletes

(18.00 hores, Esport3) El Barça Lassa afronta a Lloret el compromís de seguir encadenant victòries abans d’anar a l’Argentina

El liderat de l’OK Lliga s’ha de consolidar dia a dia, partit a partit i sense distraccions. Aviat tocarà fer les maletes per jugar la Copa Intercontinental a San Juan (Argentina), però el Barça Lassa té un compromís aquest dissabte (18.00 hores, Esport3) a Lloret de Mar amb la voluntat de sumar tres punts que servirien per mantenir les distàncies amb els perseguidors abans de creuar l’Atlàntic el dilluns.

El rival serà un Lloret ferit pel 10-0 encaixat el dimarts a La Corunya. En onzena posició i amb onze punts, l’equip selvatà ha realitzat un inici positiu amb victòries destacables contra el Noia Freixenet (4-0) i l’Alcobendas (4-2). “Defensen molt junts, els seus partits passen per això”, destaca Edu Castro, tot recordant que  “la temporada passada només vam poder fer un gol”. El tècnic blaugrana també ha comentat el desig de repetir les bones sensacions del partit contra l’Igualada (7-2): “Va ser un partit molt complet i ara anem amb la idea de repetir-ho fora de casa”.

Pau Bargalló, autor d’un gol i de dues assistències en l’últim duel, també ha subratllat que “el Lloret té una molt bona defensa per sortir després al contracop”. “La temporada passada ens va costar molt, però tenim ganes i il·lusió per seguir amb aquesta línia tant bona”, ha declarat.

Del Lloret destaquen els noms de l’experimentat porter Ferran Serra i de David Plaza, màxim golejador de l’equip amb nou dianes. Els germans Lluís i Àlex Grau, Adrià Farré, Joan Gelmà, Moi Aguirre i el francès Antoine Le Berre també tenen protagonisme dins l’equip de Josep Codina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut