Buducnost Voli – Barça Lassa: Cauen en un duel gris (67-64)

Els blaugranes no han pogut aconseguir el triomf en un duel molt igualat i decidit en els darrers segons

Derrota en un final obert. El Barça Lassa no ha pogut superar el Buducnost Voli (67-64) a l’Eurolliga en un partit igualat en tot moment i amb poques diferències en el marcador per als dos conjunts. La manca d’encert des de la línia de tres punts i de fluïdesa ofensiva han condemnat els blaugranes.

Un duel que ha començat marcat pels errors en els dos conjunts, sobretot en el tir exterior i amb bastants rebots ofensius. Tot i així, el Barça Lassa ha pogut tancar el període per davant en el marcador. En el segon període s’ha mantingut la igualtat en el marcador, amb alternatives entre els dos conjunts i amb Hanga com a blaugrana més destacat en l’aspecte defensiu. Els blaugranes han aconseguit recuperar pilotes i sortir ràpid al contraatac.

Heurtel i Tomic han estat els culers més destacats en l’aspecte ofensiu. Un tir fallat pel conjunt local sobre la botzina ha permès als homes de Svestilav Pesic marxar al descans amb un avantatge de dos punts (31-33).

Es manté la igualtat fins al final

El partit s’ha reprès mantenint la mateixa tònica de la primera meitat. Els blaugranes no han pogut trobar l’encert des de la línia de tres punts. Alhora, la manca d’encert i manca de fluïdesa ofensiva han evitat que el Barça Lassa obrís una escletxa en el marcador en dues ocasions. El 46-46 al minut 30 era el reflex del viscut damunt del parquet.

Un marcador que no ha donat avantatges superiors als 10 punts per cap dels dos equips en aquesta recta final. Un parcial de 10-0 en els darrers tres minuts del matx ha deixat el triomf encarrilat per al Buducnost Voli. La constància i lluita dels blaugranes ha tornat la igualtat en el marcador i el Barça Lassa ha pogut forçar la pròrroga amb un darrer triple de Hanga que no ha entrat (67-64).