Juvenil A – El Olivar: Triomf plàcid (4-0)

Els de Denis Silva guanyen amb comoditat el cuer gràcies a un domini absolut del partit i un triplet de Marqués

Gran victòria del Juvenil A aquest dijous a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’equip ha dominat completament al seu rival i Marqués amb tres gols (mins 24, 46, i 60) i Antonio Jesús ( min 34) han tombat a El Olivar, que no ha posat en excessives dificultats al conjunt barcelonista.

El partit ha estat un monòleg culer. Ja des del minut u, els de Denis Silva han sortit a per el triomf i no han tingut pietat del rival. Així, al minut 24, Marqués ha obert el marcador després de driblar el porter i rematar a porteria.

El segon gol ha estat obra d’Antonio Jesús al minut 34, després d’aprofitar una jugada de murri de Jandro. El capità ha sorprès a tot el conjunt rival a pilota aturada i ha cedit al ‘10’, que ha afusellat a plaer.

La sentència, en la primera acció del segon temps

I lluny d’afluixar, el Juvenil A ha fet el tercer gol només sortir del vestidor. De nou Marqués ha aprofitat una passada a l’esquena de la defensa per definir amb classe des del punt de penal. Un gol calcat al quart, també obra del davanter veneçolà, que ha tornat a superar la defensa i porter rivals després d’una pilota a l’espai.

La fitxa del partit

Juvenil A, 4
El Olivar, 0

Juvenil A: Tenas, Rosanas (Sola min 46), Comas, Alex, Jose, Jandro, Serrano (Konrad min 72), Nico (Alex Rico min 59), Marqués, Antonio, Anssu (Nils min 65).

El Olivar: Daniel Artero, Ivan (Sergio min 46), López, Carlos F., Asier, Carlos, Daniel Salas, Jorge, Miguel (Alberto min 55), Mario Selvi (Juan Herrero min 55), Miguel Aguirre.

Gols: 1-0 Marqués (min 24), 2-0 Antonio Jesús (min 34), 3-0 Marqués (min 46), 4-0 Marqués (min 60)

Àrbitre: Brian Díaz Díaz.