El Barça Lassa, convidat al Trofeu Centenari de la Guipuscoana

El Barça Lassa, convidat al Trofeu Centenari de la Guipuscoana

Els blaugrana s’enfrontaran al Xota en un amistós que es disputarà al ‘Polideportivo Josean Gasca’ de Donostia el proper dimarts 18 de desembre a les 19:30h

El Barça Lassa de futbol sala i el Xota s’enfrontaran en un amistós a Donostia el proper 18 de desembre a les 19:30h, un partit que s’emmarca en els actes de celebració del Centenari de la Federació Guipuscoana de Futbol. El partit se celebrarà al ‘Polideportivo Josean Gasca’ de Donostia i l’entrada serà gratuïta (amb invitació).

Colofó al Centenari

El Trofeu Centenari posarà punt i final als actes commemoratius dels 100 anys de la Guipuscoana de Futbol, que en el darrer any ha organitzat conferencies sobre futbol base, xerrades mèdiques, un torneig de futbol platja i una Gala per donar visibilitat a l’efemèride i a tots els estaments que integren la Federació. El partit de futbol sala, doncs, serà el colofó a un 2018 ple de celebracions per part de la Federació que presideix Juan Luis Larrea i que es va fundar el 1918.

La Federació Guipuscoana, que compta amb un total de 84 equips de futbol sala i 1211 llicencies federatives, ha estès la invitació per presenciar el partit a tots els clubs del territori, fet pel qual s’espera un gran ambient i una autèntica festa del futbol sala el proper 18 de desembre a Donostia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut