PRÈVIA - El desig d’una victòria per acomiadar-se del Palau aquest 2018

PRÈVIA - El desig d’una victòria per acomiadar-se del Palau aquest 2018

(20.00 hores) L’últim duel de l’any a casa es disputa contra un Igualada que “serà difícil de batre”

El Palau Blaugrana acollirà aquest dimecres el seu últim partit d’hoquei del 2018. Encara falta per acabar el mes de desembre, però al Barça Lassa li espera un calendari exigent a domicili i abans vol acomiadar-se del feu barcelonista amb una victòria. El duel d’aquest dimecres (20.00 hores) contra l’Igualada Rigat es presenta com una oportunitat per refer-se de la derrota europea davant l’Oliveirense (4-2): “Hem de pensar en el que no vam fer bé, canviar el xip i continuar lluitant”, explica Edu Castro.

Els de la capital de l’Anoia arribaran al Palau Blaugrana després d’haver aconseguit un bon resultat a l’anada dels vuitens de final de la Europe Cup (4-1 davant el Diessbach suís) i ocupant la sisena posició a l’OK Lliga. De les sis victòries assolides destaquen els dos últims triomfs a domicili (1-5 contra Alcobendas i Lleida).

 “L’Igualada fa anys que treballa donant minuts a jugadors de qualitat del seu planter i ha tingut la incorporació de Ton Baliu”, destaca Castro referint-se a l’exjugador del Porto i a noms com Tety Vives, Roger Bars i Jordi Méndez. També cal tenir en compte a jugadors experimentats com Sergi Pla, Oriol Vives i el porter Elagi Deitg. El blaugrana Marc Gual també ha descrit l’Igualada com un club que “està treballant molt bé·. “Ton Baliu els dóna tranquil·litat i saber fer. Serà un partit molt dur i haurem de suar per aconseguir els tres punts”.

Edu Castro, de la seva banda, ha pogut preparar el duel amb les sessions preparatòries d’aquest dilluns i dimarts però sense Sergi Panadero, que pateix unes molèsties al bíceps femoral de la cama dreta i que serà substituït a la convocatòria pel jove Àlex Joseph. Després de l’entrenament d’aquest dimarts, la plantilla ha visitat l’Espai Memorial Josep Lluís Núñez ubicat al Camp Nou.

Assisteix al Palau abans d’anar al Camp Nou!

El partit tancarà l’onzena jornada d’OK Lliga i es jugarà abans del duel de Copa del Rei al Camp Nou contra la Cultural Leonesa (21.30h), fet pel qual el partit només es podrà veure en directe des del Palau o mitjançant la plataforma OK Liga TV. Tot i les restriccions d’aparcament degut al partit del Camp Nou, el dijous és festiu i el partit és una fantàstica oportunitat per assistir al Palau i gaudir de l’hoquei. “Intentem fer un joc alegre, vistós i que la gent s’ha passi bé”. Al llarg del 2018 s’han jugat 18 partits d’hoquei al Palau, amb un balanç de resultats fantàstic: 16 victòries i dos empats!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut