Sevilla FC – Barça Femení (prèvia): Màxima intensitat

Sevilla FC – Barça Femení (prèvia): Màxima intensitat

16h, Gol: L’equip, en bona línia, afronta una jornada intersetmanal en alerta per les baixes i per un rival que vol reaccionar

Els dos partits per setmana comencen a ser ja una dinàmica habitual aquesta temporada per al Barça Femení, l’únic equip de la Lliga Iberdrola viu en les tres competicions. En aquesta ocasió, l’equip afronta una jornada del campionat domèstic –la dotzena- al camp del Sevilla. Busca mantenir la bona dinàmica de joc i de resultats, que l’ha col·locat com l’únic invicte de la competició, a un punt del líder Atlètic de Madrid.

El principal handicap per a les blaugranes, que també nodreixen de jugadores les seleccions a cada aturada internacional, estan sent les lesions. L’última baixa ha estat la de Kheira Hamraoui, que va haver de ser substituïda en el partit de diumenge davant del Granadilla (3-0). Segons han comunicat els serveis mèdics del Club, la jugadora francesa té una lesió al bessó de la cama dreta. La seva evolució marcarà la disponibilitat per als següents compromisos.

Amb Hamraoui seran sis les absències per lesió, ja que el cos tècnic tampoc podrà comptar amb Martens, Van der Gragt, Bussaglia, Gemma Gili i Mariona. La campiona del món sub17, Claudia Pina, per la seva banda es reincorporarà a l’equip el divendres. Així, completaven la llista de 18 les futbolistes del filial Carla Armengol i Paula Gutiérrez.

Serà un duel especial per a la portera Pamela Tajonar. La portera mexicana torna a la que va ser la seva casa les últimes quatre temporades i on va deixar un molt bon record. El seu equip, però, no posarà les coses gens fàcils, ja que es troba necessitat de punts després d’una mala ratxa de marcadors en Lliga. No val a badar.

Les frases de Fran Sánchez

“M’imagino un partit bastant semblant al del Sevilla al camp del Llevant, intentant jugar juntes, cedint la iniciativa al rival i buscant el contraatac”.

“Intentem recuperar les jugadores de la millor manera possible. Sí que és cert que hi ha càrrega de partits, aquí i amb les seleccions. Hi ha poc descans, però es tracta d’adaptar-nos”.

Les frases d’Andrea Pereira

“Juguem fora de casa i així tots els equips competeixen i més contra un Barça. Tots els equips es motiven. Sabem que venen d’una ratxa negativa, que volen retrobar-se amb la victòria i suposo que serà difícil”.

“Portem una ratxa de lesions important, però tirem de planter i de les que som. Això és feina de totes i totes estem capacitades”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut