L’UNES Barça guanya i encarrila el primer lloc de grup

Els blaugranes es van imposar al Mifas i sumen tres victòries en tres jornades

Victòria important del Barça de bàsquet en cadira de rodes a la pista del CB Mifas en la tercera jornada de la segona divisió espanyola. Els blaugranes van anar de menys a més, davant un conjunt que va sortir molt ben plantat a pista. Tot i que els locals van mantenir-se dins del partit durant els dos primers períodes, el conjunt d’Oriol Claret ja dominava per 13 punts al descans (18-31).
En el tercer quart el Barça va rematar la feina amb un parcial de 6-16, mentre que ja en l’últim període els blaugranes van ser capaços d’encaixar només dos punts en 10 minuts.

Pas endavant per ser primers de grup

Amb la victòria d’aquest cap de setmana els blaugranes sumen ja 3 victòries. De fet, l’UNES Barça encara no coneix la derrota després de visitar un dels rivals directes, l’ADEMI Tenerife. La propera jornada serà clau per als blaugranes que poden deixar encarrilada la primera plaça de grup. Per fer-ho, hauran de superar el CB Sureste GC Santa Lucía.