Doble derrota del voleibol blaugrana

El conjunt masculí va plantar cara durant un set a l'líder mentre que les noies van sumar la tercera derrota de la temporada

Cap de setmana complicat per al voleibol blaugrana. Cap dels dos primers equips, ni el masculí ni el femení, van poder puntuar en la passada jornada. Tot i això, els dos conjunts tenen aspectes positius a valorar a aquestes alçades de la temporada.

Bones sensacions davant el líder

Bona actuació del conjunt de David Lorente que va plantar cara, especialment en el primer set, davant l'encara invicte Unicaja. Els blaugranes van arribar amb opcions al final del primer set però els visitants van posar la directa i van acabar emportant-se els tres punts de Barcelona en guanyar per zero sets a tres (20-25 / 17-25 / 18-25).
Els blaugranes afronten amb bones sensacions el partit d'aquest cap de setmana, clau per al conjunt català. El Barça rep al Parc Esportiu Llobregat al Vecindario ACE Gran Canaria, setè amb tan sols tres victòries en el que va de campanya.

Tercera derrota del CV Barça

Pel que fa al primer equip femení, el CV Barça va sumar la tercera derrota de la temporada. Va ser a la pista del Avarca de Menorca, en un partit de màxima igualtat. Les locals es van emportar un ajustat primer set per 25-23. Un Menorca que es va posar 2-0 després emportar-se el segon parcial per 25-21. Les blaugranes van reaccionar en el tercer set i van retallar la diferència guanyant el parcial per 27-29. Ja en el quart set, el Barça va lluitar fins al final, però les locals van tancar la trobada guanyant el quart set per 26-24.