Futbol sala formatiu: En el bon camí

Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví lideren les seves competicions

Bon cap de setmana dels equips de formació de la secció de futbol sala. Amb un ple triomfs, els equips més petits són al més alt de la classificació i el Barça Lassa B, que va obtenir un contundent triomf per 1 a 5 a Castelló, és cinquè a la 2ª División de la LNFS.

Tot l’amplitud del resultat el Barça Lassa B va haver de treballar de valent a la pista del Bisontes de Castelló per emportar-se el tres punts. Tot i avançar-se amb un gol de Povill, l’empat era el resultat al descans.Poc a poc els blaugranes van fer seu el partit amb gols de Juan José, Hugo Alonso, Nil i un gol dels castellonencs en pròpia porta
L’equip juvenil es va imposar per 2 a 5 a la pista del Ripollet. El Cadet va guanyar per 8 a 4 al Mataró, en un partit jugat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i l’Aleví, va superar per 1 a 6 al CET 10.

Triomf de l’infantil

Tot i un joc una mica lent, les oportunitats les ha posat el Barça Lassa però sense gaire encert. Fins que nu xut llunyà, va sorprendre el porter blaugrana. Els blaugranes van anar insistint i tot i la millora del joc no arribava el gol. A falta de 30 segons, una falta ben executada donava l’empat.
A la segona part ha succeït el mateix, el joc i les oportunitats les posava el Barça però Mataró es torna avançar amb un xut de 15 metres. Els jugadors han seguit fent la feina bé amb la seguretat que el gol arribaria, i en el minut 8 abans d'acabar una transició ben portada pel Pol i Jordi fan posar l'empat al marcador. Uns minuts després un 1x1 de Pol ,es desfà de la marca i amb un xut exterior posa el 3-2 al marcador, amb el que va acabar el partit.