Retorn a la feina pensant en la Copa

Retorn a la feina pensant en la Copa

Els jugadors disponibles del primer equip, a més de Cillessen, Samper i Vermaelen, s’han exercitat aquest dilluns al camp 2

Després de la victòria a la Lliga contra el Vila-real CF (2-0), la plantilla d’Ernesto Valverde ha tornat aquest dilluns als entrenaments per preparar el proper duel. Amb la ment pensant ja en el proper compromís, ara a la Copa del Rei, contra la Cultural Leonesa al Camp Nou, els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper on també hi eren Cillessen, Samper i Vermaelen. Els titulars contra el Vila-real CF han fet treball de recuperació. També han entrenat Iñaki Peña, Morer, Guillem, Chumi, Cuenca, Mingueza, Miranda, O. Busquets, McGuane, Collado, Riqui Puig, Mujica i Abel Ruiz del Barça B.

El proper entrenament ja serà aquest dimarts a les 18.00 hores, en l’última sessió abans de rebre a la Cultural Leonesa el proper dimecres a les 21.30 hores en la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. Abans de l’entrenament, el tècnic Ernesto Valverde sortirà en roda de premsa a les 17.00 hores a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut