Barça Lassa – HC Meshkov Brest: Novena victòria consecutiva a Europa! (41-32)

Els de Xavi Pascual superen amb solvència al conjunt bielorús i es reafirmen com a líders en solitari del Grup A amb 18 punts

El Barça Lassa s’ha imposat al Meshkov Brest (41-32) al Palau Blaugrana en l’últim partit de la competició europea del 2018 i tancarà l’any com a líder del Grup A de la Champions.  Els màxims golejadors per part blaugrana han estat Victor Tomás i N’Guessan amb 6 dianes cadascun en un duel marcat per les contínues ratxes anotadores dels dos equips, que el conjunt culer ha tancat en el tram final.

Gran inici blaugrana

Els primers minuts han tingut un clar color culer. De la mà de N’Guessan i Aleix Gómez, els de Xavi Pascual han situat un parcial de 3 a 0 que ha obligat a l’entrenador del conjunt visitant, Manolo Cadenas, a aturar el partit ben aviat. La bona defensa dels barcelonistes, molt intensa i sòlida en totes les parcel·les de la pista, ha dificultat les ofensives del conjunt bielorús. Mentrestant, el conjunt blaugrana, amb una ràpida circulació de pilota, ha seguit augmentant l’avantatge al marcador (7-1).

El Brest ha tornat a demanar temps mort i a continuació, han trobat més alternatives en atac tot i les bones aturades de Möller (10-3). Un contundent parcial de 0 a 4 a favor dels bielorussos ha escurçat distàncies a l’electrònic i ha obligat a Xavi Pascual a aturar el partit (10-7).

A partir de la intensitat defensiva i les contres liderades per Tomás, el Barça Lassa ha pogut mantenir diferències amb comoditat (13-9), amb el Barça Lassa sempre per davant fins arribar al descans amb un 22-17 favorable.

Poder de líder

El segon temps ha començat igual que el primer. Un parcial de 3 a 0 liderat per Fabregas i Dika Mem, ha augmentat la diferència (25-17) pels de Xavi Pascual. Tot i això, el conjunt visitant ha respòs per no perdre la cara al partit (26-22). Però els blaugrana han exercit de líders, i ràpidament han tornat a situar un bon avantatge a l’electrònic (32-24).

Víctor Tomás tanca el duel

I en el tram final, el '8' culer, amb quatre gols dels últims vuit de l’equip, ha acabat de sentenciar un partit rodó per als interessos culers, que ja sumen nou triomfs consecutius a Europa i tanquen l’any 2018 com a líders de grup.

Barça Lassa, 41
HC Meshkov Brest , 32

Barça Lassa: Moller (1), Ariño (1), Aleix Gómez (4), Thiagus Petrus (-), Mem (4), Palmarsson (1) i Fabregas (4) – set inicial – Pérez de Vargas (-), Mortensen (4), Víctor Tomás (6), Entrerrios (3), Sorhaindo (1), N’Guessan (6), Syprzak (4), Dolenec (1) i Gilberto Duarte (1).

Meshkov Brest: Pesic (-), Shkurinskiy (2), Poteko (2), Baranau (-), Obranovic (1), Djukic (5), Shylovich (1) – set inicial – Kulak (3), Matskevich (-), Yurynok (3), Ivic (6), Shumak (-), Horak (2), Razgor (2), Selvasiuk (-) i Djordjic (5).

Parcials cada 5 minuts:
3-0, 8-2, 10-5, 14-9, 19-12, 22-17 (descans) 25-17, 28-22, 29-23, 33-26, 36-29, 41-32