Laboratori d’idees per potenciar el paper de la dona en l’activitat del Club

Laboratori d’idees per potenciar el paper de la dona en l’activitat del Club

La vicesecretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, participa en una sessió de treball que reuneix al voltant de setanta sòcies i socis

Al llarg de la tarda del divendres 30 de novembre es va celebrar a la sala Roma del Camp Nou una nova jornada del 'Laboratori d’idees', destinada a socis i sòcies majors d’edat del FC Barcelona. La sessió va estar organitzada pel Grup Edelmira Calvetó, que sota la presidència de la vicesecretària del Club, Maria Teixidor, treballa per reivindicar i impulsar el paper de la dona en l’activitat del Club.

L’objectiu d’aquesta jornada era el de conèixer l’opinió dels socis i sòcies a l’hora de debatre i buscar noves accions que contribueixin a fer del Barça un referent en la visibilitat i apoderament de la dona en l’àmbit esportiu.

En aquest laboratori d’idees van participar al voltant de setanta sòcies i socis del Club, i va comptar amb la presència de diferents membres del Grup Edelmira Calvetó amb Maria Teixidor al capdavant, que va ser l’encarregada de donar la benvinguda a tots els assistents i d’exposar la finalitat de la jornada.

Aquest ha estat el tercer taller que s’ha efectuat, després del que es va celebrar la temporada passada, per tractar temes específicament d’interès per a les dones amb l’objectiu d’efectuar una activitat participativa en què les sòcies i socis puguin aportar noves idees per enfortir la presència de la dona i la seva vinculació al Club.

En aquesta recerca de noves idees s’encoratja les sòcies i socis participants a debatre i buscar temàtiques que ajudin a trobar noves propostes i iniciatives destinades a promoure la participació de les dones i donar-los visibilitat, així com posar en valor la força i el talent d’un col·lectiu de 37.000 sòcies. Altres aspectes que es van tractar van ser els canals i les estratègies que cal implementar perquè aquestes idees incideixin en la vida del Club i en la seva divulgació.

Taller d'idees3OK.jpg
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut