El Barça empata amb el Cisneros i serà a les semifinals de la copa

El Barça empata amb el Cisneros i serà a les semifinals de la copa

Els blaugranes han empatat a 18 amb els madrilenys i es classifiquen per a les semifinals de la Copa del Rei per segon any consecutiu

El Barça de rugby ha confirmat aquesta tarda la seva presència a la següent ronda de la Copa del Rei de rugby. Els blaugranes, que necessitaven un punt per ser a les semifinals, han empatat a 18 amb el Complutense Cisneros i aconsegueixen accedir a la següent ronda per segon any consecutiu.

El Barça deixa fora al vigent campió

Amb els dos punts d’avui el Barça s’ha confirmat com a guanyador del seu grup i per tant serà al sorteig de semifinals, on ja esperen SilverStorm El Salvador i Hernani. Per decidir-se encara queda un equip que haurà de sortir del grup format per la UE Santboiana, l’Aparejadores Burgos i l’Alcobendas.
Pel que fa al grup del Barça, era un dels més complicats. No només perquè comptava amb un equip consolidat a la Divisió d’Honor, com és el Complutense Cisneros, sinó perquè tenia el vigent campió del torneig, el VRAC Quesos Entrepinares. Un conjunt que els de Sergi Guerrero van poder superar en la segona jornada de lliga per 22-37 i que deixava als blaugranes amb peu i mig a les semifinals.

Dos punts més a la lliga

Cal destacar, que els dos punts que ha sumat avui el Barça no només serveixen per a la copa del rei, sinó que també serveixen per a la lliga regular. Els blaugranes sumen, després d’aquest empat, 29 punts en 10 jornades i es mantenen en quarta posició (a falta de completar-se tota la jornada).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut