Barça Lassa – CA Osasuna Magna: Remuntada de caràcter (3-2)

El conjunt culer suma tres punts vitals en un partit emocionant que s’ha pogut capgirar després d’anar perdent per 0-2 a falta de cinc minuts per al final

Els d’Andreu Plaza han sumat una important victòria davant el CA Osasuna Magna (3-2) que els permet situar-se amb 29 punts. Uns tres punts vitals i molts suats, perquè els blaugranes s’han endut el matx després de remuntar un resultat en contra de 0-2, gràcies als gols d’Esquerdinha, per partida doble, i Ferrao. I ho han fet als darrers cinc minuts, després d’una primera part sense gols i una segona meitat frenètica en què la qualitat i la força de voluntat dels jugadors culers han decantat la balança.

El marcador no es desequilibra

El Barça Lassa ha sortit molt mentalitzat i amb una gran intensitat defensiva. Això ha provocat que, als primers minuts, l’equip rival no aconseguís apropar-se a la porteria de Juanjo. Els blaugranes han gaudit de bones ocasions per fer l’1-0, però la mala punteria ha impedit que els culers s’avancessin al marcador. I és que, en uns minuts de gran joc, Joselito, Ferrao i Lozano haurien pogut fer el primer gol del Barça Lassa, però Asier ho ha impedit fent gala d’uns grans reflexos. El Xota ha provat de sorprendre a la contra, però Juanjo s’ha mostrat molt expeditiu, sobretot en un un contra un en què ha frustrat les intencions de Saldise. Als minuts finals cap dels dos equips ha aconseguit trencar la igualada i s’ha arribat a la mitja part amb 0-0.

El Barça remunta

A la represa el Xota ha sortit més agressiu i ha estat capaç de crear diverses ocasions de perill, però s’ha topat amb un gran Juanjo sota pals. Tot i això, el porter murcià no ha pogut fer res en el gol de Chino (min 26), que ha fet el 0-1 en un xut de fora l’àrea. En una recuperació en camp del Barça, l’equip rival ha aconseguit anotar el 0-2 (min 29) mitjançant Eric Martel, que ha rematat a porteria buida (min 29). Amb el resultat en contra, els d’Andreu Plaza han fet servir el porter jugador i, gràcies al saber fer ofensiu dels barcelonistes i a una gran ambició, han aconseguit empatar amb dos gols d’Esquerdinha als minuts 35 i 36.

Amb els aficionats culers entregats als seus jugadors, el Barça Lassa ha començat a dominar el joc fins que, després d’una bona combinació, Ferrao ha culminat la remuntada culer amb un gol al minut 37 que ha fet esclatar el Palau Blaugrana. Immediatament després del 3-2, el conjunt entrenat per Imanol Arregui ha provat de fer l’empat fent ús del porter jugador, però l’equip culer s’ha mostrat molt solvent i ho ha evitat per tancar el resultat amb un 3-2.

Barça Lassa, 3
CA Osasuna Magna, 2

Barça Lassa: Juanjo,  Aicardo, Adolfo, Lozano i Esquerdinha –cinc inicial- Roger, Leo Santana, Dyego, Ferrao, Joselito, Arthur, Dídac.

CA Osasuna Magna: Asier, Roberto Martil, Dani Saldise, Rafa Usín i Bynho –cinc inicial- Araça, Juninho, Eric Martel, Edu, Chino, Álex Diz.

Gols: 0-1, Chino (min.26); 0-2, Eric Martel (min.29); 1-2, Esquerdinha (min.35); 2-2, Esquerdinha (min.36); 3-2, Ferrao (min.37).

Àrbitres: Rodrigo Miguel i Sánchez Molina.