Xavi Pascual: “El Brest no està traient els resultats que mereix”

Xavi Pascual: “El Brest no està traient els resultats que mereix”

El tècnic blaugrana considera “un partit clau” la visita del conjunt bielorús abans de l'aturada de la competició, i demana que “aprofitant que després hi ha futbol al Camp Nou, la gent vingui abans al Palau i ajudi l’equip”

La Lliga de Campions baixarà el teló aquest 2018 el diumenge, amb la disputa de l’última jornada abans de l’aturada pel Mundial, i el Barça Lassa rebrà la visita del Meshkov Brest al Palau Blaugrana (16:30 hores). El conjunt blaugrana ha completat aquest dissabte l’últim entrenament previ, i en acabar la sessió Xavi Pascual ha atès els mitjans. “Estem fent una molt bona Champions, però hi ha partits que hem de guanyar sí o sí i aquest és un d’ells”, ha afirmat el tècnic blaugrana.

Després de vuit victòries consecutives a Europa, el Barça Lassa lidera el grup A amb quatre punts de marge, i el Brest és sisè. Tot i així, Xavi Pascual s’ha encarregat d’advertir del perill del conjunt bielorús: “Està jugant bé, i no està traient els resultats que mereix perquè se’ls estan escapant punts al final dels partits”. A més, el tècnic ha destacat les qualitats del rival d’aquest diumenge: “És un equip molt descarat i juguen molt ràpid, tenen molt canvi a la primera línia i centrals molt diferents. Tenen un potencial molt gran en el llançament, un bon porter, i extrems que finalitzen bé”.

“L’afició ens ha de tornar a ajudar”

L’equip viu un moment excel·lent de forma, i acumula uns grans resultats en les últimes setmanes, però Xavi Pascual no vol confiances. “Cal que estem desperts, i l’afició ens ha de tornar a ajudar”, deia. El tècnic, a més, ha fet una crida als aficionats: “Aprofitant que després hi ha partit de futbol al Camp Nou, esperem que abans vinguin al Palau i ens ajudin”.

La VELUX EHF Champions League s’aturarà després d’aquesta 10a jornada, i no tornarà fins al mes de febrer, després del Campionat del Món de seleccions. Sobre aquest fet, el tècnic blaugrana ha dit que “el Mundial afectarà segur, a nosaltres i a tots els equips”. En aquest sentit, ha afegit: “Per això és important acabar el millor possible i treure un bon avantatge perquè sabem que en tornar haurem de fer rotacions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut