A trencar les estadístiques contra Xota

A trencar les estadístiques contra Xota

El Barça Lassa vol acabar amb la ratxa de quatre victòries consecutives del conjunt navarrès i Plaza busca la primera victòria al Palau contra Imanol Arregui (dissabte, 16h, Palau Blaugrana)

El Palau ha de tornar a ser un fortí després de l’última derrota a casa en el derbi. A més, la victòria contra Xota resulta imprescindible per seguir aspirant a acabar la primera volta com a líders i partir amb avantatge al sorteig de Copa. A falta de tres jornades pel final, el Barça és segon a la classificació amb 26 punts, dos menys que Palma Futsal, que aquesta jornada visita la difícil pista del Jaén.

El rival, Xota, és el cinquè classificat i encadena vuit partits sense perdre i quatre victòries consecutives (Saragossa, Valdepeñas, Inter i Aspil). El conjunt navarrès, a més, va guanyar a Torrejón en la seva última sortida (1-2) i ha puntuat en les seves dues últimes visites al Palau en lliga regular: 1-6, la temporada 2016/17; i 3-3, la temporada passada.

“Juguen de memòria”

El míster Andreu Plaza ha destacat a la prèvia que “Xota és un equip que sempre manté l’estructura, amb el mateix tècnic des de fa 18 anys i molts pocs canvis a la plantilla”, explica. “És un equip molt complert, amb jugadors molt experts i juguen de memòria, serà molt complicat”, adverteix Plaza.

Per la seva banda, Adolfo avisa que “hem de cometre molts pocs errors si volem guanyar”. “En els últims anys sempre ens costa guanyar-los al Palau i estem advertits”, reconeix l’ala de Santa Coloma. Adolfo també destaca que “són un equip molt expert i ara mateix estan en forma, amb jugadors desequilibrants com Rafa Usín –actual pitxitxi de la lliga per davant de Ferrao- i Eric Martel –amb passat blaugrana-“.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut