Arthur: “Aquest equip pot fer coses grans”

Arthur: “Aquest equip pot fer coses grans”

El nou brasiler del Barça Lassa ha connectat des del primer dia amb l’afició i destaca que “faré tot el que estigui a les meves mans per tornar l’afecte que m’han donat i fer-los feliços”

És alegre, lluitador i molt competitiu i ha encaixat de meravella al vestidor del Barça Lassa de futbol sala. Es defineix “com un jugador d’equip” i no para de repetir “jugar al Barça és un somni”.

Adaptació positiva

Han passat quatre mesos des de la seva arriba al Club. Reconeix que al principi l’adaptació va ser complicada perquè “l’estil de joc és molt diferent aquí que no pas al Brasil”, però explica que ara se sent “molt a gust a l’equip i a Barcelona”. “L’equip m’ha tractat com si fos un més de la família i m’ho han posat molt fàcil”, explica.

Connexió amb l’afició

Arthur té una connexió especial amb l’afició. “Des del primer dia m’han demostrat un afecte molt especial i faré tot el que estigui a les meves mans per fer-los feliços”, diu convençut. Les seves imatges celebrant la classificació per a la Final Four amb els Dracs ja s’han fet famoses. “Va ser una bogeria, un moment molt feliç”, reconeix.

DSC_6282.JPG

 

“Podem fer coses grans”

Arthur aposta per una temporada plena d’èxits. “Estem treballant molt bé, amb molta humilitat, i l’equip cada vegada és més sòlid i competitiu”, argumenta. A nivell personal, encara no ha marcat en partit oficial però això no l’obsessiona. “Estic tranquil en aquest sentit, estic treballant bé, he de tenir paciència i segur que el gol arribarà en el moment més oportú”, explica. I Arthur també és autocrític. “He de millorar en l’aspecte tàctic i en la pilota aturada”, reconeix. De moment  ja s’ha guanyat a l’afició amb la seva alegria contagiosa, i també als companys d’equip amb la seva capacitat de lluita sobre la pista. La resta, qüestió de temps.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut