Local

Barça Lassa – Fenerbahce Istanbul: Duel de gran exigència al Palau

Després de superar el Reial Madrid a la Lliga Endesa els de Pesic volen vèncer un altre dels grans d’Europa (Divendres 30, 21h)

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21h i en directe per Movistar + (Dial 53), el Fenerbahce d’Istanbul en la que serà la 10a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que tenen un balanç de 6-3, reben un dels líders de la competició. I és que l’equip turc ha començat la temporada amb un balanç de 8-1 i ha vençut a pistes complicades com les del Zalgiris, el Baskonia, l’Olympiacos o el Maccabi.

El rival

Compta amb una plantilla molt completa, amb molt de talent, i també amb diferents efectius per posició. El seu màxim anotador és el pivot Jan Vesely, amb 14,3 punts, seguit de ben a prop pel base Kostas Sloukas (12,4) i l’aler Gigi Datome (10,6). A més, no cal oblidar jugadors com el pivot Joffrey Lauvergne (8,9), els exteriors Nikola Kalinic (8,8) i Marko Guduric (7,6), l’aler pivot Nicolo Melli (7,3) o el base Bobby Dixon (6,5). A més, en les últimes setmanes, s’ha incorporat l’escorta Erick Green que és una altra amenaça exterior.

El Barça

Els homes de Svetislav Pesic han guanyat 6 dels últims 7 partits jugats a Europa i volen seguir la bona ratxa contra un rival de gran entitat. Els blaugranes són conscients de la dificultat del partit i necessitaran del millor Palau Blaugrana per poder superar el conjunt turc, que ja sap que és guanyar al Palau en les seves últimes tres visites.

Més notícies aquí