Local

Adam Hanga: “L’equip es troba en una bona dinàmica”

L’aler blaugrana ha visitat el programa ‘Hora B’ de Barça TV el dia abans de rebre el Fenerbahce d’Istanbul al Palau

Adam Hanga ha visitat aquest dijous el plató de l’Hora B de Barça TV com a prèvia del partit contra el Fenerbahce d’Istanbul que es disputarà aquest divendres 30, a les 21h, al Palau Blaugrana.

L’aler hongarès, de 29 anys, ha destacat que “serà un gran partit, és un partit molt important, com tots, però de debò que juguem contra un rival que està en els primers llocs i sabem que per aconseguir els nostres objetvius hem de guanyar a casa” i també ha afegit que “tàcticament és un equip molt bo, amb un dels millors entrenadors, però davant de la nostra afició hem trobat la manera”.

Per a Hanga, l’equip es troba actualment en una bona dinàmica: “Sempre és bonic guanyar, anem partit a partit i, fins ara, estem jugant bé i estem en una bona dinàmica. Partit a partit millorem, tothom troba el seu rol i la manera d’ajudar l’equip”, analitza el ‘8’ del Barça Lassa.

A més, Hanga troba clau el paper de l’afició: ““Cada cop ve més gent al Palau i és important. Encara en vindrà més si guanyem i la il·lusió està allà. Estem en el bon camí però encara queda molta temporada”.

Més notícies aquí