El Barça de rugby torna a guanyar

Els blaugranes van treure cinc punts de Burgos en un partit que es va complicar en el primer temps

Victòria treballada del Barça de rugby al camp de l’UBU Colina Clinic. Els locals es van avançar en els primers compassos de partit amb dues marques que confirmaven el gran estat de forma del conjunt nou a la categoria. Amb el 12-0 el Barça va passar a l’acció i en només quatre minuts va situar l’empat en el marcador. Primer, en el minut 21, Joaquín Hardoy anotava la primera marca blaugrana (transformada per Bautista Guemes). L’empat arribava en el minut 25 gràcies a l’assaig de Guemes que, posteriorment en el minut 32, seria l’encarregat de posar al Barça per davant amb un cop de càstig (12-15). En l’última acció del primer temps, els locals tornarien a igualar les coses amb un cop de càstig que deixava el 15-15 al descans.

Pas endavant del Barça

El conjunt de Sergi Guerrero no trigaria gaire en fer un pas endavant per començar a encarrilar la victòria. De fet, només va necessitar un minut per recuperar la pilota i, després d’una melé favorable, anotar el tercer assaig blaugrana (15-22). El Barça ampliaria la diferència gràcies al quart assaig, aquest cop anotat per Rodrigo Ávalos (15-29).

Amb el marcador controlat el Barça no va baixar la intensitat i va haver de seguir treballant per sumar la victòria. Un treball que va haver d’augmentar i més després de la marca dels locals els quals es posaven a 9 punts amb 20 minuts per disputar-se (20-29). A quatre minuts del final els blaugranes sentenciaven el partit gràcies a un assaig de càstig (20-36). Tot i la marca final del Burgos a dos minuts del final (27-36), el Barça va acabar sumant cinc punts que el tornen a situar quart, ara amb 27 punts.