El CVB Barça guanya en el desempat i ja són segones, mentre que el Barça suma un punt valuós

Les blaugranes van aixecar un 1-2 en contra per acabar sumant dos punts que situen al Barça segon a la lliga

Victòria molt treballada del Barça de Voleibol Femení que va sumar dos punts importants davant el ESD Granadas de Elche. Les blaugranes van acabar guanyant en el desempat després que els visitants situessin l’1-2 en l’electrònic.

Reacció per donar un pas més

Després del bon inici del Barça en el partit d’ahir, imposant-se en el primer set per 25-12, les d’Elche van passar a tenir el control del partit i van poder posar contra les cordes a les blaugranes que van caure en el segon i tercer parcial per 23-25. Dos sets d’una igualtat extrema que es va trencar en el quart set quan el conjunt català va tornar a agafar les regnes del partit per empatar el matx a dos sets, després de guanyar el parcial per 25-14. En el desempat, el Barça no va donar opció a un Elche que va veure com se li escapava un partit que tenia a tocar, però que, amb el 15 a 9 del cinquè set, deixava els dos punts a Barcelona.

Amb aquesta victòria, la cinquena de la temporada, el Barça suma ja 15 punts en set jornades, un més que l’OSACC Haro Rioja Voley. Més lluny queden les líders de la lliga, Minis de Arluy VB Logroño que suma set victòries en set jornades.

El masculí suma un punt més

Per la seva banda, el conjunt dirigit per David Lorente va poder treure un valuós punt de la pista del DV Río Duero Soria. Ara els blaugranes sumen cinc punts i deixen a tres el descens directe i empaten amb l’Intasa San Sadurniño i el CV Melilla en novena posició.