El Barça guanya l’Hospitalet i ja lidera el seu grup

Els blaugranes van superar amb contundència l’Hospitalet i sumen la segona victòria en lliga

Victòria còmode de l’UNES Barça davant el CEM L’Hospitalet per 70-34. Els blaugranes van començar amb un petit ensurt en el primer període al veure com els visitants arribaven al final dels primers 10 minuts amb un punt d’avantatge (10-11). Un petit miratge, ja que el conjunt d’Oriol Claret va posar la directa en el segon període i va capgirar el marcador per posar el 26-19 al descans. A la represa, l’Hospitalet va ser incapaç de frenar l’atac del Barça que va ampliar la diferència fins als 14 punts. El millor moment per al Barça però, no va arribar fins a l’últim quart. El conjunt d’Oriol Claret va ser capaç d’encaixar només 4 punts en déu minuts, per acabar guanyant el matx de 36 punts (70-34).

Líders de grup

Aquesta és la segona victòria del Barça que es situa líder del seu grup empatat amb el CB Sureste GC Santa Lucía. El proper rival dels blaugranes serà el CB Mifas, quart amb un partit menys que el Barça.