El rebot, una de les claus del bon moment del Barça Lassa

El rebot, una de les claus del bon moment del Barça Lassa

L’equip de Pesic lidera aquesta classificació a la Lliga Endesa i ocupa el segon lloc a l’Eurolliga

El Barça Lassa és l’actual líder de la Lliga Endesa amb un balanç de nou triomfs i tan sols una derrota. A Europa, el balanç és de sis triomfs i tres derrotes. El bon moment dels blaugranes en aquest inici de temporada es va veure reflectit en el triomf contra el Reial Madrid, que fins aleshores també ocupava les primeres posicions de la taula, per un clar 86-69. Hi ha molts aspectes que expliquen el bon moment de l’equip de Pesic, però n’hi ha un que és realment important per al tècnic i també per al bon moment de l’equip: el rebot defensiu i ofensiu.

En primera posició

I és que el Barça Lassa ocupa el primer lloc també en l’aspecte rebotejador. Amb un total de 384 captures en nou partits -270 defensius i 114 ofensius- lidera la classificació amb 38,4 rebots de mitjana. A l’Eurolliga, els catalans són el segon millor equip amb un total de 36,9 rebots per a un total de 332 rebots.

I és que tancar el rebot defensiu, i tenir segones opcions en atac amb l’ofensiu, és clau per al bon moment de l’equip blaugrana.

Altres grans estadístiques

A banda d’això, el Barça és el millor equip en percentatge de triples a la Lliga Endesa amb un 42% d’encert, és el segon millor atac amb 89,7 punts, també la segona millor defensa amb tan sols 75,6 punts per rebuts per partit i el segon equip que més assistències reparteix amb 19 per matx.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut