Local

Propòsit d’esmena contra Antequera

El Barça Lassa passa pàgina de la derrota en el derbi i l’equip es conjura per tornar de Màlaga amb els tres punts

“Qui pensi que serà fàcil, s’equivoca”, així de contundent s’ha expressat Andreu Plaza a la prèvia del partit contra Antequera (dimarts, 20:45h, sense TV). “Ells només han perdut un partit a casa i va ser per 0-1 contra Movistar Inter i això ja és un clar indicatiu del que ens trobarem”, argumenta el tècnic blaugrana.

El Fernando Argüelles, un fortí

Els números li donen la raó a Plaza. El BeSoccer Uma Antequera ha jugat cinc partits a casa amb el següent balanç: 1 victòria (Cartagena); 3 empats (Jaén, O Parrulo i Xota); i una sola derrota (Inter). A més, el conjunt que entrena Moli, i que compta amb l’exblaugrana Luis Garcia a les seves files, també ha marcat més gols (14), que no pas encaixat (12) en els partits que ha disputat com a local.

“Ells afronten el partit amb la màxima il·lusió i nosaltres som el rival propici, i ja s’ha demostrat que aquesta lliga és molt igualada”, avisa Plaza. “Serà un partit de lluita, de treball i de posar-se seriosos en defensa”, remarca el tècnic blaugrana.

Recuperats de la derrota

Sobre la derrota en el derbi, Plaza fa autocrítica. “No estem preocupats pel joc, ho estem fent bé i estem generant moltes ocasions, però sí que ens falta una mica més de calma per negociar els partits igualats o que es compliquen”, explica Plaza.

Per al partit a Antquera, Plaza aposta per les rotacions i dona descans a Ferrao. “La plantilla és àmplia i hem de gestionar bé els minuts tenint en compte el que vindrà”. Leo Santana i Aicardo tornen a la convocatòria i també queda fora Adri Ortego.

 

Més notícies aquí