Pas Alcoy – Barça Lassa: Victòria treballada (1-6)

Els culers han sumat tres punts més contra el conjunt alacantí en un partit que s’ha decidit en la segona part

Els d’Edu Castro s’han imposat al camp del Pas Alcoy (1-5) en un partit que ha estat molt igualat en la primera part i en què el Barça Lassa ha sentenciat en la represa. Els gols de Matias Pascual, Pablo Alvarez (3), Marc Gual i Sergi Panadero han ajudat a sumar la segona victòria seguida en la competició domèstica. Per part de l’equip rival, Roc Llisa ha fet el gol local. A més, els de Sergi Punset no han pogut comptar amb Pere Cañellas que ha sigut baixa per sanció. Amb aquest resultat l’equip culer es manté al capdavant de la classificació de la OK Lliga amb 28 punts en 10 jornades

Els jugadors del Barça Lassa han sortit a la pista del Pas Alcoy amb molta intensitat i amb ganes de sumar una nova victòria. En els primers minuts de partit, l’equip culer ha gaudit de bones ocasions per avançar-se a l’electrònic però la defensa zonal dels rivals ho ha impedit.

La insistència dels blaugrana ha tingut premi quan, en el minut 15, Matias Pascual ha fet el 0-1 després de rebre a la frontal de l’àrea i donar mitja volta per sorprendre a Guiri. En els minuts finals de la primera part, el conjunt barceloní ha pogut ampliar l’avantatge al marcador però els jugadors del Pas Alcoy han sigut molt expeditius i han impedit que arribés el segon gol culer.

El Barça sentencia el matx

En la represa, els d’Edu Castro han sortit molt intensos i amb ganes de sentenciar el matx. La intensitat i la qualitat dels jugadors culers ha permès que Pablo Álvarez fes el segon gol dels culers (min 27) amb un remat d’oportunista dins l’àrea. Tot i això, l’equip rival ha respòs ràpidament i ha fet l’1-2 mitjançant Roc Llisa (min 30). El conjunt barceloní no ha donat opció a la reacció rival i Marc Gual ha demostrat la seva tècnica en transformar un penal a favor amb un xut de cullera (min 31).

En els minuts finals, els gols de Sergi Panadero i Pablo Álvarez, dues vegades, han certificat l’1-6 amb què s’ha arribat al final del partit. Gràcies a aquest resultat, el conjunt entrenat per Edu Castro es manté com a primer classificat de la OK Lliga en solitari (28 punts en 10 jornades). El proper partit del Barça Lassa es disputarà al camp de l’Oliveriense el dissabte que ve a les 18.30h corresponent a la fase de grups de la Lliga Europea.

PAS Alcoy, 1

Barça Lassa, 6

PAS Alcoy: Marc Grau, Deri Mataix, Roc Llisa, Carlos Pérez i Joao Ramalho –cinc inicial- Simone Romano, Dominguez, Renato Cordeiro i Manuel Monje.

Barça Lassa: Egurrola, Marc Gual, Pablo Alvarez, Bargalló i Sergi Panadero –cinc inicial- Sergio Fernandez, Matías Pascual, Nil Roca, Ignacio Alabart i Joao Rodrigues.

Gols: 0-1, Matias Pascual (min.15); 0-2, Pablo Alvarez (min.27); 1-2, Roc Llisa (min.30); 1-3 Marc Gual (min.31); 1-4, Sergi Panadero (min.48); 1-5, Pablo Alvarez (min.49); 1-6, Pablo Alvarez (min.50).

Àrbitres: Daniel Pico i Angel Tavera.

Faltes: 13-8.