Barça Lassa – Industrias Santa Coloma: Derrota cruel en l’últim segon (2-3)

Els d’Andreu Plaza sumen la segona derrota del curs a la competició domèstica amb dos gols dels visitants als darrers segons. Els golejadors per part blaugrana han estat Dyego i Lozano.

El Barça Lassa se li han escapat els tres punts en els últims instants en el derbi català contra el Industrias Santa Coloma (2-3) al Palau Blaugrana en una jugada desafortunada on Ximbinha ha aprofitat un refús de Dídac que ha acabat significant el definitiu 2 a 3 al marcador. Dos gols visitants en el darrer minut han acabat capgirant el resultat en la que ha estat la segona derrota del curs a la competició domèstica.

Igualtat marcada pel desencert ofensiu

El partit ha començat amb els dos conjunts molt ben posicionats a la pista. La primera gran ocasió per part del conjunt blaugrana ha arribat al minut 5 en una gran passada filtrada a l’espai de Dyego cap a Ferrao que ha aturat el porter visitant.

La possessió de pilota era pels barcelonistes però a través de la intensa pressió defensiva dels gramanencs, ha dificultat als blaugrana la possibilitat de generar transicions ofensives amb certa comoditat. Ferrao ho provat de voleia a partir d’un corner, que ha rebutjat Feixas i dos minuts més tard el brasiler ha aprofitat una gran assistència de Dídac però ha estavellat la pilota al travesser. Els visitants han disposat de varies ocasions per avançar-se al marcador, però no ha estat fins al minut 14, on Ximbinha després d’un xut a pilota aturada del Barça Lassa, ha robat una magnífica pilota per sortir al contraatac i definir a la perfecció situant el 0 a 1 a l’electrònic.  A la recta final del primer temps els d’Andreu Plaza han disposat de varies ocasions per situar l’empat, però finalment s’ha arribat al descans amb derrota per la mínima.

Reacció blaugrana

A la represa, els blaugrana han sortit amb un plus més d’intensitat tant ofensiva com defensiva. A partir d’una magnífica jugada individual de Dyego, que ha significat l’empat a un, els d’Andreu Plaza han revolucionat el matx amb el que s’ha convertit en una arribada continua d’ocasions culers. Ferrao ha tornat a impactar una pilota al pal i Lozano des de la pilota aturada  i Esquerdinha en un cara-cara amb el porter han disposat d’ocasions per acabar sumant els tres punts. Tot i l’allau ofensiu dels blaugrana no ha estat fins el minut 35 de partit on s’ha pogut situar per davant al marcador a través del doble penal. El capità, Lozano ha definit com un autèntic killer amb un xut molt potent que ha avançat als blaugrana en els darrers instants de partit.

Però a les acaballes del partit la sort s’ha decantat cap al conjunt visitant. Unes mans a l’àrea dels blaugrana han situat el 2 a 2 a falta de segons per acabar el matx i finalment en una jugada desafortunada, Ximbinha ha aprofitat un refús de Dídac que ha acabat situant el definitiu 2 a 3 al marcador al darrer segon.

Barça Lassa, 2
Industrias Santa Coloma, 3

Barça Lassa: Dídac, Boyis, Dyego, Adolfo i Esquerdinha – cinc titular – Roger, Lozano, Ferrao, Joselito, Arthur, Ortego i Juanjo.
Industrias Santa Coloma: Feixas, Ximbinha, Pacheco, Corso i Verdejo – cinc titular – Mario, Maico, Cristian, Cardona, Álvarez, Santos i Thalles
Gols: 0-1 Ximbinha, (min 14); 1-1 Dyego, (min 23); 2-1 Lozano, (min 35); 2-2 Pacheco, (min 40), 2-3 Ximbinha (min 40).
Àrbitres: García Donas i Moreno Millán han amonestat a Ferrao, Adri Ortego i Esquerdinha per part local.