Barça Lassa - Reial Madrid: El Clàssic de l'ACB visita el Palau

Barça Lassa - Reial Madrid: El Clàssic de l'ACB visita el Palau

Els blaugranes i els blancs, amb vuit victòries cadascun, buscaran acabar la jornada com a líders en solitari de la Lliga en un duel que promet espectacle

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 19.30 h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Reial Madrid en la que serà la 10a jornada de la Lliga Endesa i també el primer Clàssic de la temporada. Tant blaugranes com blancs són líders a l’ACB amb un balanç de vuit triomfs i una derrota. L'objectiu: acabar la jornada com a líders en solitari. 

El rival

L’equip de Pablo Laso arriba al Palau en un bon moment de forma, tot i haver perdut l’últim partit d’Eurolliga a la pista de l’Olympiacos. Els blancs comparteixen lideratge a l’ACB amb el Barça Lassa, i a Europa són primers a la taula, juntament amb el Fenerbahçe i el CSKA de Moscou (8-1).

El Barça

Arriba en un bon moment després de superar l’Olimpia de Milà per 90-80 aquest divendres en la que va ser la novena jornada de l’Eurolliga. Els de Pesic volen tancar la setmana amb un triomf que els permeti ser líders en solitari a la competició domèstica, tot i que són conscients que no serà gens fàcil. Kyle Kuric torna a la convocatòria, on no hi serà Artem Pustovyi, que ha estat donat de baixa per a aquest enfrontament.

Ajornada la retirada de la samarreta de Navarro

Aquest diumenge estava previst que, en la prèvia del duel, es retirés oficialment la samarreta de Juan Carlos Navarro, el millor jugador de la història del Barça de bàsquet. Finalment, però, a causa de la mort del pare del jugador aquesta matinada, l'acte s'ajorna fins a nova data.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut