Local

Atlètic de Madrid – FC Barcelona: Torna la Lliga amb un partit de categoria

La competició es reprèn amb un duel entre el líder i el tercer classificat al Wanda Metropolitano, només separats per un punt

S’ha acabat l’espera. 13 dies després del darrer partit de Lliga del Barça, l’equip de Valverde torna a l’acció amb un partidàs. En aquesta ocasió, espera l’Atlètic de Madrid (20.45 hores, Movistar Partidazo), tercer classificat amb 23 punts -24 en suma el Barça- en el que promet ser un matx que promet una lluita aferrissada per les posicions capdavanteres.

L’equip afrontarà el segon duel contra els matalassers al Wanda Metropolitano –empat a 1 en el curs 2017/18- amb l’objectiu de defensar el liderat contra un rival que porta nou partits invicte a la Lliga. L’Atlètic – Barça és un dels nous clàssics contemporanis de la competició, i el conjunt blaugrana voldrà mantenir la bona ratxa com a visitant a territori matalasser: no ha perdut, com a visitant, contra l’Atlètic en els darrers vuit anys.

Què han dit els entrenadors?

Tots dos tècnics han comparegut aquest divendres en roda de premsa, i Simeone ha destacat que el Barça “segueix sent el millor equip del món”. El ‘Cholo’ ha confirmat que l’equip tindrà tres baixes per lesió, i ha alertat de les múltiples variants de les que disposa Valverde, destacant “la velocitat amb la que poden jugar si hi són Coutinho o Malcom”.

D’altra banda, el tècnic blaugrana ha assegurat que l’Atlètic “és un equip molt competitiu i un clar candidat al títol”. Valverde s’ha mostrat convençut de què l’equip necessitarà la seva “millor versió” per assolir el triomf al Wanda Metropolitano, i ha alertat del perill dels de Simeone quan gaudeixen d’espais, corren a la contra i o executen accions a pilota aturada.

Els convocats

Per al duel, Ernesto Valverde no podrà comptar amb Vermaelen, Samper, Coutinho ni Rakitic per lesió. A més, Denis és baixa per decisió tècnica. Així doncs, el preparador blaugrana ha decidit convocar als següents 18 jugadors: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Rafinha, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Munir, S. Roberto, Vidal, Umtiti i Aleñá.

D’altra banda, l’Atlètic de Madrid també arriba al duel amb baixes sensibles. Simeone té tres baixes, totes concentrades a la defensa. El tècnic argentí no podrà comptar ni amb Godín, ni amb Giménez ni amb Juanfran, tots tres per lesió.  

 

Més notícies aquí