Viu els esports d'aventura aquest hivern!

Viu els esports d'aventura aquest hivern!

Gaudeix d'un 40% de descompte a les activitats com l'excursió amb raquetes, tubing, ruta guiada amb motos de neu o un passeig amb mushing als centres de Grandvalira- Andorra de l'empresa RocRoi, líders en esports d'aventura!

Els socis del Club que tenen el carnet de soci Jove podran gaudir juntament amb els seus amics o família que els acompanyin, de les activitats d'aventura amb un 40% de descompte! 

RocRoi, líders en activitats d'aventura i oci des del 1996, ofereix una promoció exclusiva per als socis del Club. L'objectiu és fer viure l’emoció dels esports d’aventura, potenciant l’aprenentatge i el fet de gaudir de la natura amb total seguretat.

Si vols gaudir de la natura i connectar-te amb l'emoció, no et perdis aquestes activitats:

ACTIVITATS 

CENTRE DE GRANDVALIRA- ANDORRA

- PASSEIG MUSHING (3KM). Viu una experiència inoblidable passejant en un trineu de gossos. És una de les activitats d'hivern que permet tenir més contacte amb la natura, ja que els circuits recorren camins i boscos de gran bellesa. Seu en un trineu i deixa't portar!

- RUTA GUIADA MOTOS DE NEU DOBLE (1 H). Durant 60 minuts viu l'emoció del motor combinada amb l'experiència de conduir una moto de neu a Andorra en una activitat única que no podràs oblidar. El nostre guia t'introduirà a la conducció i el maneig d'una moto sobre la neu.

- EXCURSIÓ AMB RAQUETES DE NEU (2 H). Una excursió amb raquetes de neu a través del bosc que permet passejar i practicar senderisme mentre es gaudeix de paisatges increïbles. És un esport tranquil, sense cap risc i per a tots els públics.

- TUBING (40'). El tubing és una activitat a l’aire lliure que permet tirar-se per uns tobogans de neu mitjançant una mena de flotador circular. És una activitat controlada que assegura la diversió per a grans i petits. (Activitat condicionada a la quantitat i qualitat de neu).

COM FAIG LA RESERVA AMB EL DESCOMPTE?

Sempre s'ha de fer la reserva de l'activitat contactant amb RocRoi als correus electrònics activitats@rocroi.com o aventura@rocroi.com o al telèfon 973 622 035.

En el moment d'anar a fer l'activitat, només cal mostrar el carnet de soci Jove per gaudir del descompte tant el soci com els seus acompanyants. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut