Xavi Pascual:

Xavi Pascual: "El Kielce és un equip molt preparat tàcticament"

El tècnic blaugrana ha parlat en la prèvia del duel de VELUX EHF Champions League de dissabte, afegint que "serà un partit molt dur entre els dos equips millors classificats del grup"

Xavi Pascual ha parlat en la prèvia del partit que enfrontarà al Kielce i el Barça Lassa, matx corresponent a la fase de grups de la VELUX EHF Champions League (dissabte, 18.00 hores). El tècnic blaugrana ha destacat: "Serà un partit molt dur, ara mateix som els dos equips millors classificats del grup, primer contra segon. El Kielce és un equip molt preparat tàcticament, tremendament dur, amb molts jugadors i amb una pista molt molt complicada".

Els blaugranes arriben amb una gran dinàmica de set partits seguits guanyant, i Pascual ha recalcat que "nosaltres estem bé, convençuts que podem fer les coses bé". "Sabent de les dificultats del partit intentarem posar les nostres armes per intentar guanyar", ha afegit. Xavi Pascual s'ha endut els 17 jugadors de la plantilla, i ha destacat: "L'equip està bé i preparat per a jugar, tot i que a les alçades que estem no podem estar al 100% perquè anem acumulant cops. Viatgem tots i depenent de l'entrenament veurem si hi ha alguna molèstia o algun jugador que no puguin jugar".

"Hem d'intentar portar el partit al nostre terreny i jugar com nosaltres volem"

Pel que fa al rival, el tècnic culer avisa: "Ells són un equip que ens pot guanyar per la gran qualitat que tenen, tenen un bon plantejament de partit i són capaços de fer diferents coses durant el matx. Hem d'estar desperts en qualsevol situació que ens poden crear tant en atac com en defensa. Podem esperar qualsevol cosa: un canvi de sistema defensiu, que juguin 7 contra sis... hem d'intentar portar el partit al nostre terreny i jugar com nosaltres volem, creure en el que proposem".

Finalment, l'entrenador barcelonista també ha parlat del 75è aniversari de la secció: "Són molts anys on han passat moltes coses, i és un orgull pel Club tenir una secció així, dóna aquest punt de més que un Club. Per la gent de l'handbol és importantíssim que el Barça segueixi, totes les generacions que han passat per aquí han aportat el seu gra de sorra, és per estar satisfet el poder estar en una secció com la nostra".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut