Els guardians del derbi

Els guardians del derbi

Dídac Plana i Miquel Feixas, protagonistes de la trobada prèvia al Barça Lassa-Industrias Santa Coloma del proper dissabte al Palau (13:15h, Esport3)

La tradicional fotografia prèvia al derbi ha tingut dos protagonistes d’excepció: els porters Dídac Plana i Miquel Feixas. Dídac defensa actualment els colors del Barça i va jugar tres temporades a Santa Coloma (entre el 2013 i el 2016), i Miquel Feixas ha aterrat aquesta temporada a l’Industrias després de sis temporades al planter del Barça.

Sentiments a flor de pell

“Un derbi sempre és un partit especial, i encara més quan has jugat als dos equips, i has viscut també el partit en categories inferiors i saps de la transcendència que té per als dos clubs”, explica Dídac. “Està clar que arribem en un bon moment, però l’Industrias també està fent una temporada molt bona, apostant pels joves, i no te’n pots refiar mai”, remarca el porter d’Arenys.

Per la seva banda, Miquel Feixas explica que “tinc una gran estima i respecte per tots els excompanys del Barça”. “Van ser 6 anys al Club i és inevitable que el partit em generi un conjunt de sentiments i records que m’ajuden a voler donar una bona imatge davant el meu antic equip”, argumenta Feixas.

Més retrobaments

Dídac i Feixas no són els únics que han defensat la samarreta dels dos equips catalans de Primera. També serà un partit molt especial per a Adolfo, format al planter colomenc i consolidat ja al primer equip del Barça i amb un rol important. I per a Cristian, que ho va guanyar tot amb el Barça entre el 2007 i el 20015 i ara viu la segona temporada a Santa Coloma.

A més, cal destacar que l’Industrias té aquesta temporada cinc jugadors formats al planter blaugrana: Feixas, Uri Santos, Albert Cardona, Pol Pachecho i Álex Verdejo; que juntament amb Roger, Joselito, Dídac i Adri Ortego fan que hi hagi una xifra rècord de 9 jugadors formats a La Masia entre els protagonistes del derbi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut