Recapte d’aliments amb motiu de la Diada del Soci Solidari

Recapte d’aliments amb motiu de la Diada del Soci Solidari

Coincidint amb el FC Barcelona-Cultural Lleonesa, que es disputarà el pròxim 5 de desembre, se celebrarà l'acció solidària de col·laboració amb el Banc dels Aliments

La Diada del Soci Solidari, que tindrà lloc el pròxim 5 de desembre amb motiu del partit de Copa contra la Cultural Lleonesa al Camp Nou, tornarà a acollir l'acció de recapte d'aliments solidaris organitzada per la Confederació de Penyes, amb la col·laboració de la Fundació Barça. 

Amb l'organització d'aquesta recapte, es convida tots els socis, aficionats i membres dels col·lectius que col·laboren a la Diada, com ONGs, escoles, associacions, entitats i institucions d'acció social, que aportin el seu granet de sorra col·laborant en un recapte d’articles i aliments de primera necessitat que, posteriorment, es facilitaran al Banc dels Aliments.

Recollida solidària oberta a tothom

La recollida d’aliments està oberta a tots els socis i aficionats barcelonistes que s’hi vulguin afegir. Només s’hauran d’adreçar en els mateixos horaris i als mateixos punts que s’habilitaran el dia de partit per poder col·laborar amb la iniciativa.

Tots aquells que vulguin participar en la recapta de Diada del Soci Solidari amb l'aportació d'aliments o altres articles, podran fer-ho tant si assisteixen al partit com si no, ja que les carpes per deixar els aliments estaran situades fora del primer control d'entrada a l'estadi, en els accessos 9 i 15 del Camp Nou i estaran operatives el 5 de desembre de 19.00 h a 22.00 h. 

La temporada passada, gràcies a la solidaritat de tothom, es van recollir 6.400 kg d’aliments no peribles i la Confederació va fer entrega d’un xec per valor de 5.000 € a favor del Banc dels Aliments. Mitjançant aquesta iniciativa es pretén que els més joves prenguin consciència de la realitat que els envolta, estiguin sensibilitzats respecte a la situació de les famílies menys afavorides i experimentin que poden actuar per intentar revertir-la.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut