Barça Lassa – Citylift Girona: Premi a la insistència blaugrana (3-0)

Tres gols culers a la segona part han decidit un duel molt parell durant el primer període, on els porters han estat els grans protagonistes

El Barça Lassa s’ha imposat al Citylift Girona (3-0) en un duel molt emocionant de la jornada 9 de l’OK Lliga al Palau Blaugrana. Els gols de Panadero (min 22), João Rodrigues (min 40) i Matías Pascual (min 43) han permès als d’Edu Castro sumar una victòria molt treballada. Amb aquesta triomf, l’equip blaugrana continua com a líder de la competició, amb tres punts d'avantatge sobre el Liceo i el Caldes.

El partit ha començat amb un ritme frenètic, amb els dos equips posant a prova a Sergi Fernández i Jaume Llaverola. El dinamisme dels primers minuts ha afavorit veure un joc ofensiu per part dels dos conjunts, amb els dos porters intervenint, amb encert, en moltes ocasions. El Citylift Girona, que no ha pogut comptar amb Manel Garcia per lesió, ha estat a punt d’avançar-se, però Sergi Fernández ha frenat amb encert les escomeses gironines.

Amb els primers canvis de tots els equips, el Barça Lassa ha assumit les regnes del partit. I des d'aquest instant, ha començat a fer recular als jugadors de Ramon Benito, que han vist com els d’Edu Castro han assetjat contínuament i sense descans la porteria d’un Llaverola molt inspirat. Tot i això, Sergi Fernández ha hagut de tornar a intervenir de forma molt destacada a les acaballes de la primera part, aturant una doble oportunitat d’Oriol Garcia a boca de canó.

Panadero trenca la igualtat

I als dos minuts de la represa, Sergi Panadero ha obert el marcador després d'aprofitar un refús de Llaverola. El gol ha asserenat el joc i els d’Edu Castro han pogut imposar el seu estil, més pausat que en la primera part. Nil Roca ha pogut augmentar la diferència al minut 35, però el seu fort cop de pala s’ha estavellat al travesser.

Dos gols ràpids per assegurar la victòria

Al minut 40, João Rodrigues ha sumat el segon gol blaugrana al rematar una bona assistència d’Ignacio Alabart. I tres minuts després, Pascual ha fet el 3-0 després d’una assistència de Gual des de darrera de la porteria.

Els dos gols culers han tombat la resistència gironina que, tot i provar-ho en els últims minuts del matx, no ha aconseguit batre Sergi Fernández, un dels jugadors més destacats del duel. Així doncs, victòria vital per al Barça Lassa, que disputarà el seu proper partit de la competició aquest dissabte contra el PAS Alcoi, a les 20.15 hores, a terres alacantines.

Barça Lassa, 3
Citylift Girona, 0

Barça Lassa: Sergi Fernández, Gual, Pablo Álvarez, Bargalló i Panadero –cinc inicial- Pascual, Nil Roca, Alabart.

Citylift Girona: Jaume Llaverola, Raul Pelicano, Marc Gómez, Marc Palau i Enric Torner –cinc inicial- Oriol Garcia, Marc Palazón.

Gols: 1-0 Panadero (min.27), 2-0 Joao Rodrigues (min. 40), 3-0 Pascual (min. 43).

Àrbitres: Germán Sandoval i Oriol Escobar.