Canvi de xip, toca derbi

Canvi de xip, toca derbi

El Barça Lassa ja prepara el partit contra Industrias Santa Coloma amb tota la plantilla al complet excepte el lesionat de llarga durada Mario Rivillos

Torna la lliga de futbol sala després del parèntesi per la disputa de la Champions. Amb la classificació per a la Final Four a la butxaca i després de dos dies merescuts dies de descans, el Barça Lassa ha tornat aquest dimecres a l’activitat per començar a preparar el derbi de dissabte.

La sessió de treball ha estat presidida pel bon humor, amb protagonisme per a Leo Santana i Esquerdinha que han rebut les ‘felicitacions’ dels companys per la seva paternitat i pel seu aniversari, respectivament. Andreu Plaza compta amb tota la plantilla al complet, excepte Rivillos, per al partit contra Industrias Santa Coloma.

Un rival farcit de jugadors del planter blaugrana

L’Industrias Santa Coloma està fent un inici de temporada extraordinari. El conjunt que dirigeix Óscar Redondo ocupa actualment la setena posició, amb cinc victòries i cinc derrotes, i lluita per entrar a la Copa. Cal destacar el bon paper dels cinc jugadors formats al Barça que actualment defensen la samarreta de l’Industrias: Miquel Feixas, Uri Santos i Albert Cardona, que la temporada passada jugaven al filial blaugrana; i Pol Pacheco i Àlex Verdejo, també amb passat blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut