El Barça Lassa, a Atenes amb el suport de l’afició

El Barça Lassa, a Atenes amb el suport de l’afició

Un total de 10 aficionats, 5 d’ells de la PBB Meritxell, s’han desplaçat aquest dimarts amb l’equip per viure en directe el duel contra el Panathinaikos

Un total de 10 aficionats, cinc dels quals membres de la PBB Meritxell, han viatjat aquest dimarts amb el primer equip cap a Atenes. Tots ells han format part de l’expedició blaugrana que ha volat cap a Grècia i han estat en tot moment en contacte amb el primer equip.

Aquesta opció de poder viatjar amb el Barça Lassa, que inclou el vol xàrter, l’hotel, els trasllats i l’entrada per al partit, està oberta a qualsevol aficionat –els socis i els penyistes tenen un descompte- i es pot viure de primera mà com és un viatge del primer equip de bàsquet i gaudir d’un partit de primer nivell a l’Eurolliga.

Cal recordar que durant la temporada hi haurà més viatges oberts a l’afició, com per exemple el del pròxim 5-6 de desembre a Podgorica (Montenegro) per jugar contra el Buducnost Voli. Més endavant, el 16 i 17 de gener, també es podrà viatjar a Tel Aviv (Israel) per al partit contra el Maccabi i, finalment, el 20 i 21de març a Munic per presenciar el partit contra el Bayern.

Consulta els viatges disponibles

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut