Txus Lahoz: “L’equip ha fet dues passes endavant”

Txus Lahoz: “L’equip ha fet dues passes endavant”

El manager esportiu del Barça de futbol sala fa una valoració molt positiva de l’Elite Round, tant a nivell esportiu com a nivell organitzatiu

Un cop finalitzada l’Elite Round disputada al Palau Blaugrana, toca fer balanç. I en aquest sentit, el manager esportiu del Barça Lassa de futbol sala, Txus Lahoz, s’ha mostrat molt satisfet en tots els aspectes en una entrevista concedida a BarçaTV.

A nivell esportiu, Txus Lahoz diu que “l’equip ha fet dues passes endavant” i destaca, sobretot, “la bona defensa i l’ofici” que va demostrar l’equip en el partit decisiu contra Ugra. “Ens hem de començar a creure que podem fer coses grans”, resumeix Txus Lahoz.

A nivell organitzatiu, Lahoz ha volgut destacar dos aspectes. El primer, l’afició. “Ells van marcar el segon gol contra Ugra i van tenir un paper decisiu en tota la fase animant sempre a l’equip”. I el segon aspecte a destacar, l’èxit organitzatiu. “El Club ha deixat una imatge excel·lent i vull felicitar la bona feina de tots els treballadors del Club que ho han fet possible”, ha remarcat Lahoz.

Per últim, el manager del Barça de futbol sala ha descartat organitzar la Final Four. “Ens hauria agradat però no serà possible perquè en aquelles dates –del 25 al 28 d’abril- no podem disposar ni del Palau Blaugrana, a causa del calendari de competició de les diferents seccions, ni tampoc del Palau Sant Jordi, que està en plena època de concerts”. El proper 3 de desembre la UEFA anunciarà la seu de la Final Four, que està entre Braga (Portugal) i Almaty (Kazakhstan).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut