Panathinaikos OPAP - Barça Lassa: Atenes, la primera parada de la setmana

Panathinaikos OPAP - Barça Lassa: Atenes, la primera parada de la setmana

Els de Pesic, que han aconseguit cinc triomfs consecutius a Europa, busquen a l’OAKA un nou triomf a domicili (20h, Movistar Deportes)

El Barça Lassa visita aquest dimecres, a les 20h i en directe per Movistar + (Dial 53) el Panathinaikos OPAP d’Atenes que entrena Xavi Pascual. El conjunt grec, que actualment té un triomf menys que els blaugranes i té un balanç de 4-3, és el setè classificat a l’Eurolliga i ja ha demostrat que té un gran potencial. Aquest serà un partit especial per a Chris Singleton, que va ser jugador del Panathinaikos les dues últimes temporades.

El rival

Es tracta d’un rival que pot jugar de moltes maneres, ja sigui un joc més pausat o amb un ritme molt més alt. El base Nick Calathes és qui controla les operacions del conjunt grec amb els seus 11,1 punts i 8,6 assistències per partit. A més, jugadors com Lojeski (9.4), l’exblaugrana DeShaun Thomas (9,1) i Keith Langford (9) també destaquen en l’aspecte ofensiu. Cal destacar, a més, la fortalesa física d’homes com James Gist, Stephan Lasme, Thanasis Antetokoumpo o Ioannis Papapetrou. És un equip molt complet, que anota 82,9 punts per partit i que té un 56% d’encert en els llançaments de dos punts.

El Barça

Ha sumat cinc triomfs de manera consecutiva a Europa i s’ha situat en la part alta de la taula amb un balanç de 5-2. Ocupa la sisena posició, empatat amb el quart classificat, i espera poder seguir sumant a domicili on aquest curs ja ha guanyat tres partits. Aquest serà el primer dels tres partits que els de Pesic disputaran aquesta setmana, ja que el divendres 23 l’Olimpia de Milà visitarà el Palau i el diumenge 25 serà el Reial Madrid qui s’enfrontarà als catalans en el dia de la retirada de la samarreta de Juan Carlos Navarro (18:45h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut