El Barça cau a casa davant l’Illa Grau mentre que el CVB Barça supera el Palmas i es mantenen terceres

Els de David Lorente han començat bé el partit però han acabat caient per 1-3. El femení va superar ahir el Palmas i ja suma tretze punts

Cara i creu en la jornada del cap de setmana per als primers equips de voleibol del Barça. El primer equip masculí ha cedit el partit per 1 set a 3 en un enfrontament en el qual els blaugranes han anat de més a menys. El Barça ha començat molt bé el partit emportant-se el primer set per un ajustat 25-22. Els visitants però han reaccionat i, tot i que el Barça ha tingut opcions fins al final de tots els sets, l’Illa Grau ha pogut donar la volta al partit guanyant tres sets de manera consecutiva (19-25/25-27/18-25).

Seguint amb el bon joc

Pel que fa al CVB Barça, aquest cap de setmana el conjunt català no va fallar i va superar per 3 sets a 1 al Palmas. Les blaugranes van començar el partit amb molta intensitat i van situar el 2-0 en el marcador gràcies al 25-22 i 25-14 del primer i segon set respectivament. En el tercer les visitants van lluitar fins a emportar-se el parcial (27-29) però en el quart, les blaugranes van tornar a posar la directa i van tancar el partit amb un contundent 25-16.