Local

Movistar Estudiantes – Barça Lassa: Victòria en una pista complicada (84-101)

El conjunt blaugrana s’imposa a l’equip estudiantil en un matx marcat per l’encert ofensiu i la bona defensa dels jugadors culers

Els de Svetislav Pesic han sumat una nova victòria a la Lliga ACB, aquest cop a la pista del Movistar Estudiantes (84-101). Un triomf que trenca una mala ratxa de quatre derrotes seguides a la pista del conjunt madrileny i que els permet continuar al capdavant de la taula. Per part culer, han destacat especialment Thomas Heurtel (17 punts i 9 assistències) i Ante Tomic (18 punts, 3 rebots i 3 assistències), que han liderat una gran actuació coral blaugrana.

Els primers compassos han estat marcats per la igualtat ofensiva entre els dos equips. En aquest tram, Tomic i Singleton (13 punts sense errada en el partit), han estat especialment inspirats de cara a la cistella i, a més, han controlat el rebot defensiu. Amb l’entrada dels jugadors de la banqueta, el Barça Lassa ha aconseguit obrir forat (19-26) gràcies a la gran intensitat defensiva dels de Pesic.

Al segon quart Heurtel ha demostrat la seva excel·lent visió de joc i, gràcies a les seves assistències (set a la primera part), el Barça Lassa ha trobat cistelles fàcils. La bona circulació de la pilota, sumada a l’encert en el tir exterior (6 de 9 en triples), ha permès que el conjunt culer assolís un gran avantatge al marcador. El parcial en aquest període (11-25) ha permès que els culers marxessin al vestuari amb un resultat favorable de 30-51 i el duel controlat.

Segona part sense sorpreses

A la represa el conjunt barceloní no ha abaixat la intensitat en defensa i ha estat capaç de gestionar l’avantatge amb solvència. L’equip entrenat per Josep María Berrocal s’ha mostrat més voluntariós a les dues bandes de la pista, però la segona unitat barcelonista, liderada per Hanga (13 punts i 4 rebots), ha sufocat tots els intents estudiantils d’apropar-se a l’electrònic. Amb aquest resultat (84-101), els de Pesic sumen el vuitè triomf en les nou jornades disputades i se situen al capdavant de la classificació gràcies a un ‘basket-average’ millor que el del Reial Madrid.

LA FITXA

Movistar Estudiantes, 84
Barça Lassa, 101

Movistar Estudiantes: Clavell (19), Gentile (17), Cook (3), Jankovic (21), Vicedo (2) –cinc inicial–, Sola (-), Hakanson (6), Brizuela (8), Perl (0), Caner-Medley (5), Arteaga (-), Grytsak (3).

Barça Lassa: Ribas (6), Heurtel (17), Claver (3), Ante Tomic (18), Singleton (13) –cinc inicial–, Séraphin (4), Pangos (3), Hanga (13), Blazic (11), Smits (3), Pustovyi (2), Oriola (8).

Parcials: 19-26, 30-51, 55-72, 84-101.

Àrbitres: Carlos Cortés, Luis Miguel Castillo, Raúl Zamorano.

Més notícies aquí