RCD Espanyol – Juvenil B: Victòria al derbi amb remuntada (1-2)

Els de Franc Artiga s’imposen després de remuntar el gol inicial local amb dianes d’Ilaix i Raul Moro i se situen líders

El Juvenil B ha sumat tres punts en el derbi disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (1-2) que el catapulten al primer lloc de la classificació amb 29 punts. Després d’una primera part molt igualada en què cap dels dos conjunts ha pogut trencar l’empat, Baquero ha fet l’1-0 per a l’Espanyol al minut 58. Tot i el gol en contra, els blaugranes no han abaixat els braços, i gràcies al bon joc i l’empenta del conjunt entrenat per Franc Artiga han aconseguit l’empat, obra d’Ilaix al minut 63.

En els minuts posteriors al gol, els jugadors culers han controlat el partit i han demostrat el caràcter i les ganes d’endur-se els tres punts. Gràcies a aquesta actitud i a l’entrada dels futbolistes blaugrana que han sortit des de la banqueta ha acabat arribant el gol de la remuntada, obra de Raúl Moro al minut 86, que ha certificat la victòria del Juvenil B (1-2). El resultat aconseguit al derbi permet que el conjunt barcelonista sumi la seva tercera victòria seguida i se situï com a primer classificat a la taula.

LA FITXA

RCD Espanyol, 1
Juvenil B, 2

RCD Espanyol: Canales, Ruben Sanchez (Lachèvre, min 81), Oscar Tarensi, Lluís Recasens, Jordi Casta, Burlamaqui (Gorjon, min 64), Kilian Cabrero (Marc Padilla, min 76), Gregorio Garcia, Mahicas, Julen Alvarez (Daniel Merchan, min 64), Enric Baquero.

Juvenil B: Vila, A. Altimira, Gerard Gómez (Iker San Vicente, min 89), Sanmarti, Marc Faja, Alex Rico, Jaume Jardí (S. Altimira, min 81), Kourouma, Diego López (Ghalian, min 72), Brian Peña (Soldevilla, min 58), Raúl Moro.

Gols: 1-0, Baquero (min 58); 1-1, Ilaix (min 63); 1-2, Raúl Moro (min 86).

Àrbitre: Pau Garcia Fuster. L’àrbitre ha amonestat el jugador culer Ilaix (min 89). També ha mostrat targeta groga a Burlamaqui (min 56).