Local

Movistar Estudiantes – Barça Lassa: Objectiu trencar amb l’estadística

Els blaugranes, que han caigut en les últimes quatre visites a la pista dels col·legials, busquen un triomf per seguir liderant la Lliga Endesa (diumenge 18, 17h)

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 17h i en directe per #Vamos de Movistar+, un Movistar Estudiantes que sap què és superar els blaugranes. I és que en les quatre últimes del Barça a Madrid han acabat en derrota i el darrer triomf català va ser el curs 2013/14. Per tant, el repte és trencar aquesta estadística per vèncer i seguir en el lideratge de la Lliga Endesa.

El rival

Entrenats per Josep Maria Berrocal, durant moltes temporades entrenador assistent del primer equip, l’Estudiantes té actualment un balanç de 2 triomfs i 5 derrotes i ocupa la 14a posició de la taula. El seu màxim anotador és l’exterior Darío Brizuela, amb 16,4 punts per partit, seguit dels també exteriors Gian Clavell (12.5) i l’italià Alessandro Gentile, que anota 10,6 punts. Cal destacar també jugadors com Omar Cook (5,6 assistències per partit), Jankovic (9,6 punts), Arteaga (7,6) o d’altres homes com Caner Medley, Vicedo, Sutton o l’exblaugrana Ludde Hakanson.

El Barça

Afronta el partit després d’una victòria realment important a la pista del Zalgiris Kaunas (85-88) i busca a Madrid el vuitè triomf de la temporada a la Lliga Endesa, fet que el permetria seguir en el lideratge de la competició que actualment comparteix amb el Reial Madrid. Contra l’Estudiantes serà baixa per descans Kyle Kuric, mentre que Chris Singleton tornarà a jugar a la Lliga Endesa després d’haver descansat contra l’UCAM Múrcia.

Més notícies aquí