Barça Lassa – Record Bielsko-Biala: Mantenir el ritme!

Barça Lassa – Record Bielsko-Biala: Mantenir el ritme!

(21.15h, Esport3) Els d’Andreu Plaza, després del triomf contra l’Ekonomac en el primer partit d’aquesta Elite Round, buscaran guanyar contra els polonesos al Palau per sumar la segona victòria.

Nou dia i nou partit de l’Elite Round al Palau! I és que, 24 hores després del contundent triomf contra l’Ekonomac (6-1), en un partit en què Adolfo va fer un doblet i Ferrao, Dyego, Aicardo i Lozano es van unir a la festa, ha arribat el torn de jugar el segon duel d’aquesta ronda. Serà contra l’equip polonès del Record Bielsko-Biala, que disputarà aquest enfrontament amb una derrota (21.15h, Esport3). Ajustada, això sí, perquè va quedar 4-3 contra el campió rus, el Gazprom-Ugra.

L’objectiu del Barça, doncs, serà sumar el segon triomf i així fer un pas endavant. El Palau tornarà a estar del cantó dels blaugrana.

No refiar-se de l’únic precedent

Hi ha dos precedents entre el Barça Lassa i el Futsal Rekord, i tots dos són molt recents. I és que els dos equips es van enfrontar en l'última pretemporada, a Barcelona, amb doble victòria blaugrana: 11-0 i 7-1. Però aquest resultat no ha de ser la base per jugar contra un equip que ja ha demostrat què no serà fàcil, tal i com ho va demostrat davant l’Ugra.

Fonamentalment, els jugadors que disputen els minuts importants i tiren del carro són integrants de la selecció de Polònia. Podem destacar Michał Kubik, que va fer els tres gols contra els russos, però també Artur Poplawski i Michał Marek, dels màxims golejadors de la lliga del seu país.

 

Compra aquí les teves entrades

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut