Local

Gonzalo Pérez de Vargas, a punt per als 200 partits de Lliga Asobal

El porter blaugrana, després de la gran actuació a la Champions, celebrarà a Pamplona el bicentenari a la competició domèstica nou anys després del debut

Sense temps d’assaborir la victòria a la pista del Vardar (26-30) a la Lliga de Campions, el Barça Lassa torna a la Lliga Asobal amb la visita a l’Anaitasuna. Aquest dimarts (20:30h), els blaugrana defensen la seva condició de líders invictes a la competició domèstica, en un partit que tindrà un caire especial per a Gonzalo Pérez de Vargas. I és que el porter blaugrana arribarà a la xifra de 200 partits disputats a la Lliga Asobal després de la seva gran actuació al Jane Sandanski de Skopje.

Gonzalo va debutar un 19 de setembre del 2009 de la mà de Xavi Pascual, i nou anys després, amb dos anys al BM Granollers entre mig, serà bicentenari a la Lliga. El porter, abans de la cita, ha afirmat: “És un orgull haver disputat aquesta xifra de partits; vull seguir sumant, i espero que quedi en anècdota i quedin els títols i els amics que deixa l’handbol”. Mirant enrere, Gonzalo recorda “el debut contra el Toledo” (l’equip de la seva ciutat), “victòries que van donar títols a Zamora o a Conca”, i també moments a la porteria del Granollers.

Directes de Skopje a Pamplona

Abans del partit a la pista de l’Anaitasuna, el Barça Lassa s’ha entrenat a l’escenari del partit. Una sessió de recuperació en arribar d'Skopje per acabar de preparar el partit i recuperar-se després de l’esforç del duel de Champions.

El Barça Lassa tindrà al davant un Helvetia Anaitasuna necessitat de punts, que ocupa la 12a posició de la classificació amb 7 punts. Els navarresos han guanyat tres partits en el que portem de temporada, i en l’última jornada van aconseguir un important triomf a Valladolid (28-29). L’Anaitasuna, a més, hi ha dos jugadors amb passat blaugrana com Pere Vaquer i Gabriel Ceretta, que van jugar al filial.

A Pamplona, el Barça Lassa buscarà mantenir la imbatibilitat a la Lliga, on suma nou victòries en nou partits fins al moment. Amb 18 punts, els blaugranes tenen un marge de cinc punts al capdavant de la classificació.

Més notícies aquí