Gonzalo Pérez de Vargas, a punt per als 200 partits de Lliga Asobal

Gonzalo Pérez de Vargas, a punt per als 200 partits de Lliga Asobal

El porter blaugrana, després de la gran actuació a la Champions, celebrarà a Pamplona el bicentenari a la competició domèstica nou anys després del debut

Sense temps d’assaborir la victòria a la pista del Vardar (26-30) a la Lliga de Campions, el Barça Lassa torna a la Lliga Asobal amb la visita a l’Anaitasuna. Aquest dimarts (20:30h), els blaugrana defensen la seva condició de líders invictes a la competició domèstica, en un partit que tindrà un caire especial per a Gonzalo Pérez de Vargas. I és que el porter blaugrana arribarà a la xifra de 200 partits disputats a la Lliga Asobal després de la seva gran actuació al Jane Sandanski de Skopje.

Gonzalo va debutar un 19 de setembre del 2009 de la mà de Xavi Pascual, i nou anys després, amb dos anys al BM Granollers entre mig, serà bicentenari a la Lliga. El porter, abans de la cita, ha afirmat: “És un orgull haver disputat aquesta xifra de partits; vull seguir sumant, i espero que quedi en anècdota i quedin els títols i els amics que deixa l’handbol”. Mirant enrere, Gonzalo recorda “el debut contra el Toledo” (l’equip de la seva ciutat), “victòries que van donar títols a Zamora o a Conca”, i també moments a la porteria del Granollers.

Directes de Skopje a Pamplona

Abans del partit a la pista de l’Anaitasuna, el Barça Lassa s’ha entrenat a l’escenari del partit. Una sessió de recuperació en arribar d'Skopje per acabar de preparar el partit i recuperar-se després de l’esforç del duel de Champions.

El Barça Lassa tindrà al davant un Helvetia Anaitasuna necessitat de punts, que ocupa la 12a posició de la classificació amb 7 punts. Els navarresos han guanyat tres partits en el que portem de temporada, i en l’última jornada van aconseguir un important triomf a Valladolid (28-29). L’Anaitasuna, a més, hi ha dos jugadors amb passat blaugrana com Pere Vaquer i Gabriel Ceretta, que van jugar al filial.

A Pamplona, el Barça Lassa buscarà mantenir la imbatibilitat a la Lliga, on suma nou victòries en nou partits fins al moment. Amb 18 punts, els blaugranes tenen un marge de cinc punts al capdavant de la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut