Local

Coneixem els rivals de l'Elite Round

De la mà de Miguel Andrés, segon entrenador del Barça Lassa, fem un breu repàs del que has de saber sobre el TTG-Ugra Yugorsk, l'Ekonomac-Kragujevac i el Record Bielsko-Biała.

Gazprom Ugra Yugorsk

PAÍS: Rússia

CLASSIFICACIÓ LLIGA: Amb 20 punts és el 4t classificat de la Lliga Russa, però ha jugat quatre partits menys que el líder, que suma 30 punts.

PRECEDENTS: El Barça Lassa - Gazprom és un duel inèdit en competició europea

EQUIP: És un equip potent a Rússia. Té una combinació de jugadors internacionals, principalment russos, entre els quals destaca algun talent com Chishkala o Signev, encara que també algun veterà contrastat com Shayakhmetov o Afanasiev. S'afegeixen els jugadors de la selecció russa Lyskov, un bon pivot, i Davydov, així com amb el porter de la selecció de Geòrgia Kupatadze, i els quatre brasilers de màxim nivell, Nando, Marcenio, Katata i Caio, formen un equip súper compensat i competitiu en totes les posicions.

KMF Ekonomac Kragujevac

PAÍS: Sèrbia

CLASSIFICACIÓ LLIGA: Van primers a la Lliga de Sèrbia, amb 24 punts, sis més que el segon classificat.

PRECEDENTS: El Barça Lassa sí que es va enfrontar l'Ekonomac en l'última Elite Round de Pescara, amb victòria blaugrana en un partit molt ajustat (3-2).

EQUIP: L'equip el formen molts jugadors de la selecció sèrbia. Destaquen jugadors com Marko Perić, Slobodan Rajčević o Nikola Rnić, dels més experimentats i tres jugadors fonamentals de la selecció sèrbia, o l'ucraïnès Dmytro Sorokin. A més, els brasilers Igor, Divanei, un esquerrà amb una rematada important, i Thales.

Record Bielsko-Biała

PAÍS: Polònia

CLASSIFICACIÓ LLIGA: 2n a la Lliga de Polònia, amb 15 punts, però amb un partit menys que el líder, que només té un punt més.

PRECEDENTS: Hi ha dos precedents entre el Barça Lassa i el Futsal Rekord, i tots dos són molt recents. I és que els dos equips es van enfrontar en l'última pretemporada, a Barcelona, amb doble victòria blaugrana: 11-0 i 7-1.

EQUIP: Fonamentalment els jugadors que disputen els minuts importants i tiren del carro són integrants de la selecció de Polònia. Podem destacar Michał Kubik, però també Artur Poplawski i Michał Marek, dels màxims golejadors de la lliga del seu país.

I ara... el test dels rivals de l'Elite Round

Més notícies aquí