Set equips segueixen invictes!

Set equips segueixen invictes!

Els Alevins A, B i C i els Benjamins A, B, C i D sumen els seus partits per victòries en un gran inici de temporada al Futbol 7 blaugrana

DAMM - CADET A

Exhibició golejadora en un dels camps més difícils (3-6) 

Els nois de Carles Martínez van guanyar el partit contra la Damm per 3-6 i se situen al capdamunt de la classificació. El matx va agafar color blaugrana ben aviat, ja que al minut 1 de joc el conjunt barceloní es va avançar al marcador gràcies a un gol de Leo dos Reis. Els culers van seguir pressionant fins aconseguir el 0-4 al minut 28, amb dos gols més d’un inspirat Leo dos Reis i un en pròpia porta d’Eric Vega. Pol Marín va fer l’1-4 al minut 30, però el Barça va reaccionar només començar la segona part i Roger va fer el 1-5. Daniel Cervera, amb dos gols, li va posar emoció al partit (3-5) abans que Óscar Grela signés la sentencia definitiva i fes el 3-6 al minut 78. El Cadet A, líder amb tres punts d’avantatge respecte a un Girona que té un partit menys, rebrà la propera jornada la visita de la Rapitenca, darrer classificat. 

CADET B - PRAT

Victòria treballada davant d’un bon rival (2-1)

Els nois de Sergi Mila van endur-se els tres punts en el partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Prat per 2-1. La qualitat dels joves jugadors blaugrana va decantar la balança en un partit en què els culers es van avançar al marcador al minut 54 gràcies a un gol de Biel Vicens. Poc després, al minut 74, Jordi Coca va eixamplar distàncies pel Cadet B, però l’equip rival va reaccionar ràpidament i, al minut 76, Walid Meddeb va fer el gol visitant. El conjunt blaugrana es va saber sobreposar a aquest situació i no va permetre la remuntada rival. El proper partit del Cadet B, líder empatat a punts amb el Reus Deportiu, serà al camp del Piera, tretzè classificat.

JÀBAC I TERRASSA - INFANTIL A

Derrota per la mínima (1-0)

Els nois d’Álex Urrestarazu no han pogut sumar els tres punts en el camp del Jàbac i Terrassa (1-0). El partit, com sempre succeeix en aquest camp, ha estat disputadíssim en totes les fases. Els blaugrana, que han gaudit de bones ocasions per treure un millor resultat, han vist com l’equip rival s’avançava al marcador en el minut 55, gràcies a un desafortunat gol en pròpia porta de Llorenç Ferrés. Tot i els intents finals dels culers, el marcador ja no s’ha mogut. El proper partit de l’Infantil A, novè classificat, serà a casa davant del Reus Deportiu, catorzè classificat.

CASTELLDEFELS - INFANTIL B

Segona derrota del curs (2-1)

L’Infantil B de David Sánchez no va poder sumar els tres punts al Camp Municipal dels Canyars contra un rival de la part baixa de la classificació. El conjunt blaugrana va començar avançant-se al partit amb un gol molt matiner obra de Jan Quiles (m. 7). Però els locals no van baixar la intensitat en cap moment i van situar l’empat moment abans d’arribar al descans, obra de Tejada. En el segon temps, els barcelonistes no van ser capaços de materialitzar les ocasions de gol que van tenir i van concedir el segon gol dels locals (2-1), una altra vegada de Tejada, que confirmava la segona derrota de la competició domèstica. Tot i així els blaugrana continuen líders amb 18 punts empatats amb La Floresta. La propera jornada jugaran al camp de l’Atlètic Sant Just, setè classificat.

SANTBOIÀ - ALEVÍ A

Segueixen imparables! (0-6)

Els nois de Marc Serra van sumar una nova victòria, la vuitena consecutiva, en el partit disputat al camp del Santboià que va acabar amb un resultat favorable als blaugrana de 0-6. L’Aleví A va continuar amb la línia de bon joc que li ha donat grans resultats aquesta temporada i, en el minut 20, es van avançar en el marcador. Els joves culers van trobar l’encert de cara a porteria a partir del primer gol i ja no van afluixar fins al final del partit. Amb aquesta victòria el conjunt blaugrana continua invicte a la lliga amb ple de victòries. Els golejadors del matx van ser: Albert Navarro, Xavi Castellanos, Landry Farré (3) i Lamine Yamal. La propera jornada tindrà lloc al camp de la Fundació Unió Esportiva Cornellà B, segon classificat.

ALEVÍ B - FUNDACIÓ F BADALONA

Mantenen el ple de victòries (5-0)

L’Aleví B es va imposar al Fundació F Badalona per un contundent 5 a 0 en el partit corresponent a la vuitena jornada de Lliga i no coneixen la derrota. Els nois de Jordi Pérez sumen tres punts més que els mantenen com a líders, amb 21 punts, igualats a l’Espanyol i Damm. Barça i Espanyol, això sí, tenen un partit menys disputat. Els barcelonistes van estar molt encertats de cara a porteria des del primer minut de partit. Al minut dos Genís Torrelles va avançar al conjunt blaugrana i dotze minuts després, el mateix Genís posava de cara el partit pel conjunt culer amb el 2 a 0. A partir d’aquí, el domini va ser pels barcelonistes i els de Jordi Pérez van estar molt encertats de cara al gol. Els altres golejadors del partit van ser Jofre Torrents, Jan Martínez i Lassana Dyabi. L’Aleví B jugarà la propera jornada a casa contra el Sant Andreu, quart classificat.

ALEVÍ C – SITGES

Victòria amb bon joc (18-0)

Els nois de Dani Horcas van imposar-se per 18-0 al Sitges i sumen ja set victòries consecutives en aquesta Lliga que dominen amb contundència després de marcar 66 gols a favor i només encaixar quatre. El partit es va trencar al minut dos quan els blaugranes van obrir el marcador. Els autors dels gols de l’Aleví C van ser: Antonio Fernández (3), Guillermo Fernández (3), Jaume Aghayedo (2), Nil Teixidor (2), Albert Vicens, Roger Casadevall (3), Raúl Chirveches (3) i David Julià. L’Aleví C, líder amb tres punts d’avantatge respecte el Cornellà C, visita la propera jornada el camp del Mercantil, vuitè classificat.

ALEVÍ D - SARRIÀ CP

Tres punts molt treballats (5-0)

Els nois de Pau Moral es van imposar al Sarrià CP per 5-0 en el partit corresponent a la setena jornada de lliga. Els tres punts que van sumar els blaugrana van ajudar a l’Aleví D a seguir lluitant pel liderat ja que es troba a només un punt del Can Buxeres. Tot i el bon joc desplegat pels joves culers, els gols del partit van arribar a partir dels primers 30 minuts de joc. A partir d’aquell moment, el conjunt blaugrana va ser capaç de materialitzar les ocasions de les que va disposar fins arribar al 5-0 final. Els golejadors del partit van ser Jan Ferrer, Broulaye Chama, Biel Cabezas (2) i Pol López. El proper partit es disputarà al camp de l’Europa B, novè classificat.

CASTELLDEFELS  - BENJAMÍ A

Ple de victòries d’un equip imparable (1-12)

Els nois d’Óscar Jorquera van superar al Castelldefels per 1-12 en el partit corresponent a la vuitena jornada de lliga. Amb aquesta victòria els joves blaugrana sumen 8 victòries en vuit partits i continuen com a líders empatats a punts amb el Cornellà. Els culers van demostrar la qualitat que atresoren per posar el 0-1 al marcador en el minut 2. El bon joc de l’equip barceloní i la capacitat realitzadora dels jugadors del Benjamí A van propiciar que el ritme golejador no frenés fins al xiulet final. Tot i això, el conjunt rival va poder fer el gol de l’honor en el minut 30. Els golejadors del matx van ser: Raúl Expósito (2), Michal Zuk (3), Ïu Martínez (2), David Obinna (2), Arnau Luque (2) i Pau Bergés. El proper partit es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Cerdanyola Vallès, tercer classificat.

BENJAMÍ B - DAMM

Tres punts d’or davant un rival complicat (6-0)

Els nois de Juan Antonio Gil van completar un gran partit davant un rival sempre complicat com és la Damm (6-0) i van sumar tres punts vitals per mantenir-se líders. Els joves talents blaugranes van saber trobar ràpidament el camí del gol i aquest va arribar al minut 1 quan Morifing Siriki va posar l’1-0 al marcador. El jugador culer, que va tenir una actuació destacada aconseguint un hat-trick, va ajudar a l’equip a tirar endavant el partit. A més, els altres golejadors van ser Eloi Gómez, Pedro Demiddi i Sergi Mayans. El proper partit del Benjamí B serà al camp del Mollet, quinzè classificat.

BENJAMÍ C - SANT JOAN DESPÍ

Set de set! (5-0)

Els nois d’Albert Puig van guanyar al Sant Joan Despí per un resultat favorable als interessos blaugrana de 5-0. Gràcies als tres punts aconseguits, el Benjamí C continua al capdavant de la classificació, empatat a punts amb el Santfeliuenc, amb una ratxa immaculada de resultats (7 victòries en 7 partits). Els blaugrana es van posar per davant a l’electrònic en el minut 17 i, gràcies al bon joc desplegat, van poder ampliar la distància al marcador. Finalment, el gran joc col·lectiu dels joves culers va permetre certificar el 5-0. Els golejadors van ser: Sergi Font, Oriol Morató, Ebrima Tunkara (2) i Ruslan Mba. El proper partit es disputarà al camp de l’Atlètic Sant Just, setè classificat.

FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA B - BENJAMÍ D

Triomf amb remuntada (1-4)

Els nois de David Sánchez van sumar tres punts molt importants al camp de la Fundació Esportiva Grama B (1-4) que els permet seguir líders amb un punt d’avantatge respecte al Badalona. El partit va començar amb mal peu pel Benjamí D, ja que en el minut 11 el conjunt local es va avançar en l’electrònic. Tot i el resultat en contra, els joves culers van demostrar el caràcter guanyador que tenen i, quatre minuts més tard, van igualar el partit. A partir d’aquí, i gràcies al bon joc, l’equip barceloní es va saber imposar fins aconseguir el 1-4 final. Els golejadors van ser: Moaad Raihani, Unai Jiménez, Marc Alpha Capote i Raidon Kalashnykov. El proper matx tindrà lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra la Fundació Futbol Badalona, el segon classificat.

PREBENJAMÍ – IGUALADA C

Gran victòria a casa! (9-0)

Els nois de Dani Segovia van aconseguir la victòria davant el Igualada per 9-0 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb els tres punts que van sumar, el Prebenjamí se situa com a quart classificat a només dos punts dels líders que son el Sant Andreu de la Barca, el Martorell i l’Escola F. Gavà D. El partit va tenir un clar color blaugrana des de l’inici fins al final. Els més joves del futbol formatiu es van avançar al marcador al minut 5. Després del gol matiner van arribar la resta de gols que van certificar la qualitat dels culers. Els golejadors van ser: Unax Hernández, Dragos Bivol (2), Divine Ikenna Ejiofor (2), Darwin Zamora (3) i Iker Nsang. El proper partit tindrà lloc al camp de la Penya Blanc Blava Sant Feliu de Llobregat, novè classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut