Un empat i dos triomfs, la collita del planter

Un empat i dos triomfs, la collita del planter

Al filial se li va escapar la victòria que tocava amb els dits en una bona actuació (2-2)

En un cap de setmana d’aturada a la Primera Divisió, el planter del futbol femení no va deixar de competir, excepte l’Infantil, que tenia ajornat el seu partit amb el Mercantil. Aquest és el balanç:

Barça B – Pardinyes (2-2)
Regust agredolç per al filial, que va veure com es trencava la ratxa triomfal en un partit en què va dominar i es va avançar per 2-0. La bona primera meitat de les de Jordi Ventura es va traduir en ocasions i el gol de penal de Carla Armengol. La mateixa jugadora va firmar el segon a la represa, assistida per Sara Ismael. El futbol de les locals era fluid i van generar suficientment com per sentenciar. Però a la Ciutat Esportiva es va complir la màxima de que qui perdona ho paga i en els últims deu minuts les visitants, que s’havien estirat, van aconseguir empatar. Tot i això, l’equip conserva la quarta plaça de la Segona Divisió.

Juvenil-Cadet – Cabanes (7-0)
Sense sobresalts va saldar la cita el quadre de Pablo Álvarez, també en una línia molt positiva. Amb gran rendiment coral, les blaugranes es van imposar per mitjà dels gols d’Alicia Infante (2), Clara Rodríguez, Vicktoria Adrianova, Laura Mas Berenguer, Laia Trancoso i Nina Pou. El Barça segueix líder de la categoria amb 28 punts de 30.

Athletic Viladecans – Aleví (0-12)
Sisena jornada i sisena golejada de les més menudes a la tercera divisió masculina. En aquest cas, van ser una dotzena de gols, malgrat que es va estar a punt d’arribar a l’equador del matx amb un ajustat 0-1. La meitat de les dianes se les va apuntar Celia Segura, Pitxitxi de la competició amb 30 gols. La resta: Lorena Cubo (2), Clara Serrajordi, Beatriz Pérez, Laura Martín i Gadea Blanco.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut